Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ο Βασίλης Δρίτσας στο flnews.gr

Ο επιχειρηματίας που έχει εκφράσει την επιθυμία να αναλάβει τις τύχες του Βύζαντα, Βασίλης Δρίτσας, αναλύει στο flnews.gr τα σχέδιά του για την ιστορική ομάδα, εξηγεί σε ποιο σημείο έχουν φτάσει οι διαπραγματεύσεις με τον νυν μεγαλομέτοχο, Δημήτρη Τραγκουμανίδη, και διαψεύδει όσους λένε ότι ο Σωτήρης Μαυρονάσιος εμπλέκεται στην ίδια ομάδα για την αγορά του Μεγαρίτικου συγκροτήματος.

Συνέντευξη στον Δημήτρη Σαμόλη

Ενδιαφέρομαι να μπω στον Βύζαντα Μεγάρων και να γίνω ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Έχω δώσει τα χέρια με τον Δημήτρη Τραγκουμανίδη και μένουν κάποιες λεπτομέρειες. Oι νομικοί μου σύμβουλοι... ξεσκονίζουν τα βιβλία της ΠΑΕ. Γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος και μέχρι στιγμής όλα κυλούν ομαλά. Δεν έχω ακούσει κάτι που δεν μου αρέσει. Βασίλης Δρίτσας

-Κ. Δρίτσα, μιλήστε μας για το ενδιαφέρον σας για τον Βύζαντα Μεγάρων...

«Αυτή τη φορά δεν θα είμαι χορηγός. Ενδιαφέρομαι να μπω στον Βύζαντα Μεγάρων και να γίνω ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Έχω δώσει τα χέρια με τον Δημήτρη Τραγκουμανίδη και μένουν κάποιες λεπτομέρειες».

 

-Όταν λέτε λεπτομέρειες τι εννοείτε;

«Τις τελευταίες ημέρες οι νομικοί μου σύμβουλοι... ξεσκονίζουν τα βιβλία της ΠΑΕ. Γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος και μέχρι στιγμής όλα κυλούν ομαλά. Δεν έχω ακούσει κάτι που δεν μου αρέσει και το οποίο θα έβαζε εμπόδια στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος».

 

-Με λίγα λόγια πότε βλέπετε να αναλαμβάνεται εξ ολοκλήρου το πακέτο των μετοχών;

«Την Τετάρτη (4/1) θα βρίσκομαι στο γήπεδο στον αγώνα με τον Πλατανιά. Θα έχω κάποιες τελικές συζητήσεις με τη νυν διοίκηση και δεν αποκλείεται όλα να τελειώσουν εκεί. Αν όχι, μέσα στις επόμενες μέρες. Αυτή τη στιγμή δίνω 90% πιθανότητες να αναλάβω την ομάδα. Αφήνω ένα 10% γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά. Χωρίς καύσιμα δεν ξεκινάς το ταξίδι σου».

 

-Έχετε ενημερωθεί για πιθανές προσφυγές που έχουν γίνει κατά της ΠΑΕ από ποδοσφαιριστές;

«Όχι, δεν έχω τέτοια ενημέρωση. Από ότι ξέρω προσφυγές δεν υπάρχουν, παρά μόνο κάποιες αντιδικίες με ορισμένους ποδοσφαιριστές, που νομίζω ότι θα λυθούν γρήγορα αν αναλάβω. Σκοπεύω να έρθω σε συζητήσεις με τους παίκτες αυτούς και να βάλουμε ένα τέλος».

 

-Ποια είναι τα σχέδιά σας για τον Βύζαντα;

«Θέλω να φτιάξω ένα νοικοκυρεμένο σωματείο. Εμένα με ενδιαφέρει το καθαρό ποδόσφαιρο, όχι αυτό που παίζεται έξω από τις τέσσερις γραμμές. Θα τη φτιάξω την ομάδα από την αρχή. Θα πάρουμε προπονητή και θα δούμε τι θα κάνουμε και στο μεταγραφικό επίπεδο. Βήμα-βήμα θα γίνουν όλα, ώστε φέτος να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία και σε βάθος διετίας ή τριετίας να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

 

-Έχετε ξεχωρίσει κάποια περίπτωση προπονητή;

Mε ενδιαφέρει το καθαρό ποδόσφαιρο, όχι αυτό που παίζεται έξω από τις τέσσερις γραμμές. Θα τη φτιάξω την ομάδα από την αρχή. Θα πάρουμε προπονητή και θα δούμε τι θα κάνουμε και στο μεταγραφικό επίπεδο. Βήμα-βήμα θα γίνουν όλα, ώστε φέτος να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία και σε βάθος διετίας ή τριετίας να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Βασίλης Δρίτσας

«Έχει γραφτεί τοι όνομα του Μιχάλη Γρηγορίου. Έχω μιλήσει μαζί του και θα ξανακάνω ακόμα μια κουβέντα την Τετάρτη στο γήπεδο. Δεν είναι η μοναδική περίπτωση, ακόμα ψάχνουμε να κάνουμε την καλύτερη επιλογή».

 

-Το σενάριο που θέλει τον Σωτήρη Μαυρονάσιο να εμπλέκεται με εσάς στην αγοραπωλησία του Βύζαντα αληθεύει;

«Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Εκτός από το ότι τον κ. Μαυρονάσιο τον γνωρίζω και με γνωρίζει δεν ισχύει τίποτα παραπάνω. Αυτή είναι η σχέση μας».

 

-Στις διαπραγματεύσεις με τον Δημήτρη Τραγκουμανίδη υπήρξαν εμπόδια;

«Όχι. Κάθε άλλο, όλα κύλησαν ομαλά. Ο κ. Τραγκουμανίδης ήταν πολύ ντόμπρος και μίλησε ξεκάθαρα, αφού άλλωστε αποτελεί έναν σοβαρό επιχειρηματία».

Last modified onΤρίτη, 03 Ιανουάριος 2012 19:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep