Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Η τύχη είναι με τους τολμηρούς»

Ο πρωταγωνιστής του Θρασύβουλου στη νίκη-πρόκριση επί του Λεβαδειακού, Αλέξης Κασμερίδης, 

στο flnews.gr.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ζουν στην αβεβαιότητα. Δεν πρέπει να προκαλέσει έκπληξη αν παίκτες που αυτή τη στιγμή αγωνίζονται σε ομάδες που διεκδικούν την άνοδο για τη Superleague φύγουν για σύλλογο που μάχεται για την παραμονή, αλλά θα πάρουν σίγουρα τα χρήματα που θα συμφωνήσουν.

Δεν ήταν μόνο το γόητρο που προσέδωσε ο Αλέξανδρος Κασμερίδης στον Θρασύβουλο μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού στο Κύπελλο. Είναι και η βαθιά οικονομική ανάσα που έδωσε στην ομάδα της Φυλής μέσω της πρόκρισης. Ο γκολκίπερ των «πράσινων» σταμάτησε δύο φορές τους Βοιωτούς στη διαδικασία των πέναλτι και επέλεξε το flnews.gr να πει τη γνώμη του για όλα όσα συμβαίνουν τελευτεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δη, στο πρωτάθλημα της Football League.

 

-Αλέξη, εσύ ήσουν ο πρωταγωνιστής στη νίκη-πρόκριση επί του Λεβαδειακού.

«Χάρηκα πολύ που έκανα καλή εμφάνιση. Ήταν μια ψυχολογική τόνωση για εμένα γιατί πέρασα δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια. Έχω ανάγκη να παίξω ποδόσφαιρο. Διψάω για μπάλα. Δεν την είχα τη δυνατότητα αυτή στην προηγούμενη ομάδα μου (σ.σ. ΟΦΗ)».

-Πες μου δυο λόγια για την πρόκριση επί του Λεβαδειακού.

«Παίξαμε πολύ παθιασμένα. Ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του κόουτς και οδηγήσαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Αρχικά στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι. Νομίζω παίξαμε τολμηρά και η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς».

- Στο πρωτάθλημα ο Θρασύβουλος πάντως είναι στην τελευταία θέση με έναν βαθμό. Τι εξήγηση δίνεις;

«Κοίτα, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οι εμφανίσεις μας δεν ήταν αυτές που πρέπει, αν και θέλω να σου πω ότι και ο παράγοντας τύχη έπαιξε μεγάλη σημασία».

-Τι σας είπε ο προπονητής πριν και μετά το ματς με τον Λεβαδειακό;

«Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και αφού επικρατήσαμε μας είπε ότι τώρα δείξαμε ποιες είναι οι πραγματικές μας δυνατότητες».

-Θα καταφέρετε να μείνετε στη Football League;

«Έχουμε έναν προπονητή (σ.σ. Γεωργαμλή) που ξέρει ποδόσφαιρο, είναι έμπειρος και μπορεί να κουμαντάρει με τον καλύτερο τρόπο μια ομάδα. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι μπορεί να μας οδηγήσει στην παραμονή μας».

Ήταν μια ψυχολογική τόνωση για εμένα γιατί πέρασα δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια. Έχω ανάγκη να παίξω ποδόσφαιρο. Διψάω για μπάλα. Δεν την είχα τη δυνατότητα αυτή στην προηγούμενη ομάδα μου, τον ΟΦΗ. Αλέξανδρος Κασμερίδης

-Δεν πιστεύεις ότι χρειάζεται ενίσχυση ο Θρασύβουλος;

«Το τι πιστεύω εγώ ελάχιστη σημασία έχει. Ο πρόεδρος με τον κόουτς είναι εκείνοι που θα τα βάλουν κάτι και θα δουν εάν και σε ποιες θέσεις θα ενισχυθεί ο Θρασύβουλος. Ξέρουν καλύτερα. Αν και απ' ότι φαίνεται η ομάδα θα κινηθεί για έμπειρους ποδοσφαιριστές».

-Το πρωτάθλημα πώς το βλέπεις;

«Όπως το βλέπουν όλοι. Χαμηλό επίπεδο, οι ομάδες δεν έχουν χρήματα και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ζουν στην αβεβαιότητα. Νομίζω δεν πρέπει να προκαλέσει έκπληξη αν παίκτες που αυτή τη στιγμή αγωνίζονται σε ομάδες που διεκδικούν την άνοδο για τη Superleague φύγουν για σύλλογο που μάχεται να μείνει στην κατηγορία και που θα του δώσει σίγουρα τα χρήματα που θα συμφωνήσουν. Πλέον, όπως έγιναν τα πράγματα, κοιτάς να πας σε οποιαδήποτε ομάδα που θα σου εξασφαλίσει τουλάχιστον τα βασικά».

Last modified onΠέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2011 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep