Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τραγικές οι συνθήκες»

Ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε στο flnews.gr για τα μεγάλα προβλήματα της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Με δήλωσή του στο flnews.gr ο προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Αλέξης Αλεξίου αναφέρθηκε στο σημείο... μηδέν που βρίσκεται η ομάδα του και κάλεσε τον κόσμο να ξεσηκωθεί και να βρεθεί κοντά της. Όπως ανέφερε μετά την αποχή των ποδοσφαιριστών:

«Το καλοκαίρι έφτιαξα μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα που έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο στα φιλικά, έδεσε γρήγορα και στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα την τετράδα. Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ενημερώθηκα ότι, ούτε δελτία μπορούσαν να εκδοθούν, ούτε μεταγραφές να γίνουν. Ποδοσφαιριστές έφευγαν και έμεινα με ρόστερ 18 παικτών, εκ των οποίων οι τέσσερις από ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Ξαφνικά μείναμε χωρίς υλικό, δεν είχαμε να συμπληρώσουμε ούτε αποστολή και κάποιες φορές ούτε γήπεδο να προπονηθούμε. 

Ο Δήμος δεν παραχωρεί το Στάδιο της πόλης, γιατί υπάρχει μεγάλη κόντρα και δεν ενδιαφέρεται κανείς. Τα παιδιά είναι τέσσερις μήνες απλήρωτα. Τα τρία τελευταία χρόνια υπάρχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα και παρότι φέτος το μπάτζετ μειώθηκε, δεν δουλεύει τίποτα. Πρέπει να ξεσηκωθεί ο κόσμος, γιατί οι συνθήκες είναι τραγικές».

Last modified onΠαρασκευή, 18 Οκτώβριος 2013 14:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep