«Συγκινητική στήριξη…»

Ο Κώστας Φλίγκος μίλησε στο flnews.gr για το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Παναιγιαλείου.

Το απόλυτο των 9 βαθμών έχει συγκεντρώσει ο Παναιγιάλειος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Τελευταίο τρίποντο αυτό στην Καισαριανή (2-0) απέναντι στη Γλυφάδα, με τον Κώστα Φλίγκο να βρίσκει δίχτυα για τρίτο διαδοχικό ματς. Ο 28χρονος επιθετικός μίλησε στο flnews.gr για την συγκινητική – όπως τη χαρακτήρισε – στήριξη των οπαδών, για την απόφαση του διαιτητή να μην δώσει πέναλτι, αλλά… οφσάιντ, αλλά και για το προσεχές ματς με τον Αστέρα Μαγούλας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Φλίγκου στο www.flnews.gr:

-Την Κυριακή (13/10) καταφέρατε να πετύχετε ακόμη μία νίκη, αυτή την φορά απέναντι στον Α.Ο Γλυφάδας, κάνοντας το 3Χ3. Πες μου δύο λόγια για το ματς...

«Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή πιστεύω ότι φτάσαμε σχετικά εύκολα στη νίκη απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο, όπως είναι η Γλύφάδα».

-Στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, στην συνέχεια όμως μετά από μία μίνι σύσκεψη με τον επόπτη αποφάσισαν να σε βγάλουν σε θέση οφσάιντ...

«Πιστεύω ότι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν ότι ήταν πέναλτι. Άλλωστε αυτό έδειξε και ο διαιτητής. Μετά απο μία σύσκεψη που είχε με τον επόπτη αποφάσισαν ότι δεν ήταν και, μάλιστα, αντίκρυσα και την κίτρινη κάρτα για θέατρο».

-Στο γήπεδο της Καισαριανής είχατε στο πλευρό σας και περίπου 500 οπαδούς...

«Δεν έχω λόγια για τον κόσμο του Παναιγιάλειου. Είναι συγκινητική η στήριξή τους, δείχνοντας με αυτον τον τρόπο την αγάπη για την ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θα επιδιώκουμε να τους δίνουμε χαρές και θα ήθελα να τους πω εκ μέρους και των συμπαικτών μου ένα μεγάλο ευχαριστώ».

-Αν και βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, στόχος σας;

«Στόχος μας είναι να γίνουμε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Απο εκεί και πέρα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, επιδιώκοντας πάντοτε το καλύτερο και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, για να δούμε τι έχουμε κάνει».

-Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεστε τον Αστέρα Μαγούλας. Το σχόλιο σου για το παιχνίδι;

«Είναι ένα ιδιαίτερο ματς στην έδρα μας και θα έχουμε να κάνουμε με μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θα αναζητήσουμε την νίκη».

Last modified onΔευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 18:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep