Δολοφονία στην Μάνδρα

Δολοφονημένη βρέθηκε πρώην σύζυγος παράγοντα που έχει ασχοληθεί με ομάδα της Football League. Δολοφονημένη βρέθηκε πρώην σύζυγος παράγοντα που έχει ασχοληθεί με ομάδα της Football League.

Συγγενική σχέση με πρώην πρόεδρο ομάδας Football League και μεγαλομέτοχο της ίδιας ΠΑΕ έχει η 51χρονη γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη στην Μάνδρα.

[googlead][/googlead]

Νεκρή εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης (24/5) γυναίκα 51 ετών στην αυλή του σπιτιού της μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με την αστυνομία φέρει θανατηφόρο τραύμα από πυροβόλο όπλο, ενώ βρέθηκαν δύο κάλυκες στο σημείο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά η γυναίκα είναι πρώην σύζυγος του Χρήστου Γιαλιά, ο οποίος ήταν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίκαλα μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Η ίδια ήταν ιδιοκτήτρια εταιρείας logistics. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. 

Η άτυχη γυναίκα επιστρέψει τα ξημερώματα από διασκέδαση με μία φίλη της, η οποία την άφησε στο σπίτι και έφυγε. Την 51χρονη βρήκε μία περαστική τα ξημερώματα την ώρα που περνούσε έξω από την μονοκατοικία που διέμενε και ειδοποίησε την αστυνομία.

Last modified onΠέμπτη, 24 Μάιος 2018 14:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep