Με τούρτα έκπληξη

Ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ, Κώστας Ζερβάκης ήταν εκείνος που δέχθηκε την έκπληξη από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ για τα γενέθλια του. Ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ, Κώστας Ζερβάκης ήταν εκείνος που δέχθηκε την έκπληξη από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ για τα γενέθλια του.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είχαν κρύψει τούρτα στα αποδυτήρια για τον γενικό αρχηγό Κώστα Ζερβάκη.

[googlead][/googlead]

Ο Κώστας Ζερβάκης ήταν ο υπεύθυνος όλη τη σεζόν για τις μικρές, αλλά και μεγάλες ανάγκες των ποδοσφαιριστών. Ανάμεσα στα γενικά καθήκοντα του και η λίστα γενεθλίων των παικτών, ώστε να γιορτάσουν κατάλληλα μαζί με τους συμπαίκτες του. Αυτή τη φορά, όμως, ήταν η σειρά των ποδοσφαιριστών να φροντίσουν με μυστικότητα να νιώσει την έκπληξη ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ που είχε τα γενέθλια του.

Το ίδιο βίωσε το συναίσθημα της έκπληξης, μαζί και πολλά άλλα συναισθήματα στην προπόνηση της Πέμπτης (24/5). Ο Κώστας Ζερβάκης, συγκινήθηκε και ευχαρίστησε τους παίκτες για την έκπληξη. Ηταν μια ενέργεια που έδειξε την καλή σχέση, που έχει μαζί τους και την αμοιβαία εκτίμηση σε μια δύσκολη χρονιά για τον ΟΦΗ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ 

Το τελευταίο μπάρμπεκιου της σεζόν για τους παίκτες του ΟΦΗ, έγινε την Πέμπτη (24/5) μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Η καντίνα το «Μανωλιό»... μετακόμισε στο αθλητικό κέντρο και φρόντισε να μην λείψει τίποτε, στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Σουβλάκια, μπιφτέκια, φιλέτα και ό,τι άλλο ζήτησαν οι παίκτες του ΟΦΗ, τα παιδιά του «Μανωλιού» φρόντισαν να βρίσκεται στο... μενού, το οποίο και τίμησαν δεόντως οι παρευρισκόμενοι.

manolio3

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει την καντίνα «Το Μανωλιό» γνωστή για τα φιλικά της αισθήματα προς τον ΟΦΗ, καθώς κάθε χρόνο, φροντίζει να κάνει ένα μπάρμπεκιου στην ομάδα μας.

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ 

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής (27/5, 5μμ) με τη Σπάρτη στο Γεντί Κουλέ. Οι τραυματίες Δερμιτζάκης, Πλευράκης, Κοντογιάννης, είναι οι μοναδικοί που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία για το παιχνίδι.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 25 Μάιος 2018 00:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep