Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Τζέκος ή Πολυχρονάκης;

Το γκολ της ισοφάρισης του Φωκικού... απαιτεί βίντεο για να ξεκαθαρίσει ο σκόρερ.

Ο Φωκικός ισοφάρισε πολύ γρήγορα το γκολ που είχε βάλει μπροστά στο σκορ τον Βύζαντα. Μετά την εκτέλεση φάουλ από τον Ράντι που χτύπησε στο δοκάρι,  η μπάλα επέστρεψε στο κέντρο της άμυνας της ομάδας των Μεγάρων και εκεί πέφτουν αρκετοί παίκτες για να την σπρώξουν στα δίχτυα με τα πόδια των Τζέκου και Πολυχρονάκη να είναι πολύ κοντά. Με “γυμνό μάτι” φαίνεται να κάνει το σουτ ο Πολυχρονάκης και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, ενώ το ότι ήταν αυτός που πανηγύρισε έξαλλα το γκολ δεν άφηνε σοβαρές αμφιβολίες για το αν ήταν αυτός ο σκόρερ.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Φωκικού, όμως, τόνισαν στον διαιτητή πως ο Τζέκος ήταν αυτός που έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού ακόμη και ο διαιτητής της αναμέτρησης από τη θέση που ήταν είχε σημειώσει τον Πολυχρονάκη ως σκόρερ.

Αυτό μας οδήγησε να ψάξουμε στον φωτογραφικό φακό για τον σκόρερ, από την ανάλυση των κλικ που τράβηξαν στις φάσεις και η εξέταση των φωτογραφιών δεν δείχνει αν η μπάλα ξεκινά από το πόδι του Τζέκου, ή του Πολυχρονάκη. Οι μαρτυρίες των παικτών του Φωκικού, πάντως, χρεώνουν το γκολ στον Τζέκο. Στις φωτογραφίες, πάντως, ο Πολυχρονάκης φαίνεται να πανηγυρίζει περισσότερο από όλους το γκολ. 

Last modified onΚυριακή, 16 Μάρτιος 2014 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep