Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Θύρα... Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό και βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Καισαριανής για να δει τον ξάδερφό του που αγωνιζόταν με τον ΑΟ Χανιά Ο Κώστας Μανωλάς έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό και βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Καισαριανής για να δει τον ξάδερφό του που αγωνιζόταν με τον ΑΟ Χανιά

Στην Καισαριανή βρέθηκαν ο Στέλιος Μανωλάς και ο Κώστας Μανωλάς του Ολυμπιακού για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Γλυφάδας με τα Χανιά.

Ο γιος του Στέλιου Μανωλά αγωνίζεται στον ΑΟ Χανιά και στις εξέδρες του γηπέδου της Καισαριανής βρέθηκαν, τόσο ο πατέρας του που, φυσικά, τον παρακολουθεί στενά, όσο και ο ξάδερφός του, Κώστας που ήταν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό. Στην παρέα τους ήταν ακόμη ένας “ξάδερφος” Μανωλά, αλλά και ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα που έχει περάσει από τον πάγκο της ομάδας της Γλυφάδας.

Πάντως ο Κώστας Μανωλάς αγωνίστηκε στην αριστερή πλευρά και όχι σε μια από τις θέσεις των στόπερ και προσπάθησε να έχει περισσότερες προωθήσεις στο παιχνίδι του και να βοηθήσει τον Πάγκαλο που έπαιζε μπροστά του.

Last modified onΣάββατο, 15 Μάρτιος 2014 20:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep