Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φιλική ισοπαλία για ΑΕΛ

Στο 1-1 έμειναν η ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες στο AEL FC Arena. Στο 1-1 έμειναν η ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες στο AEL FC Arena.

Στο 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης έμεινε η ομάδα της Λάρισας που είχε καλή απόδοση και καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν τελείωσε τις φάσεις που έκανε.

Πολύ καλύτερη στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης και με την απόδοση της να πέφτει στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛ έμεινε στην ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο AEL Arena. Τα χτυπήματα του Κώστα Νεμπεγλέρα έφερναν κινδύνους στην άμυνα της Ελαφράς Ταξιαρχίας, αλλά μόνο ο Απόστολος Σκόνδρας κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με ωραία κεφαλιά.

Οι φάσεις που δημιούργησε η ΑΕΛ ήταν πολλές, είχε τον έλεγχο και κατάφερε να μπει πολλές φορές στην εστία του Απόλλωνα, σε αντίθεση με τους ποδοσφαιριστές της Ελαφράς Ταξιαρχίας που δημιούργησαν λίγους κινδύνους και έφτασαν στην ισοφάριση με πέναλτι που κέρδισε ο Μανιάς από τον Ραπτάκη.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

9’ κόρνερ του Νεμπεγλέρα, ο Ραπτάκης πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

23’ ΓΚΟΛ 1-0 κόρνερ του Νεμπεγλέρα, ο Σκόνδρας με ωραία κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ

30’ σουτ του Ζουρούδη από το ύψος της περιοχής αποκρούει ο Κοτταράς

40’ εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη, δεν κάνει προβολή κανείς και η μπάλα φτάνει στο Σέρεμετ 48’ στρώσιμο με το στήθος του Ζουρούδη στον Χατζή, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε πάνω από τα δοκάρια

54’ Ο Δεινόπαπας βρίσκει με προσποιήσεις χώρο να κάνει το σουτ, το οποίο χτυπά στα σώματα και φτάνει αδύναμο στον Κοτταρά 58’ άνοιγμα του Νεμπεγλέρα στον Ζουρούδη, εκείνος στρώνει στον Σιατραβάνη, αλλά το σουτ φεύγει λίγο έξω από τα δοκάρια

61’ ο Καρανίκας κάνει το γύρισμα στον Ζεκίνια, αλλά το σουτ από το ύψος του πέναλτι φεύγει πάνω από τα δοκάρια

73’ Ο Ραπτάκης στην προσπάθεια του να κόψει τον Μανιά κάνει πέναλτι, αφού η μπάλα χτυπά στο χέρι του.

74’ ΓΚΟΛ 1-1 Ο Κατσίκης ευστοχεί στο πέναλτι και ισοφαρίζει για τον Απόλωνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ

ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης (51’ Καρανίκας), Χατζής (79’ Τσιάρας), Νεμπεγλέρας, Σιατραβάνης (62’ Χασομέρης), Ζουρούδης (76’ Πόνσε), Δεινόπαπας (68’ Τσίγκας), Ζεκίνια (82’ Παπαϊωάννου).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κοτταράς, Χατζηζήσης (62’ Δημογιάννης), Χιντζίδης (70’ Κρουσταλέλης), Ιασωνίδης (88’ Ιασωνίδης), Δεληζήσης, Καμαρά (65’ Ντουτσαρίδης), Τσεμπερίδης, Διαμάντης (70’ Καραχάλιος), Κατσίκης (79’ Κωνσταντίνου), Διαμαντίδης (62’ Τομαράς), Καραμαλίκης (65’ Μανιάς).

Last modified onΤρίτη, 28 Αύγουστος 2012 22:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep