Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εύκολο 2-0 για τα Ψαχνά

Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε με 2-0 της Παναχαϊκής στο φιλικό που έγινε στο γήπεδο των Ψαχνών. Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε με 2-0 της Παναχαϊκής στο φιλικό που έγινε στο γήπεδο των Ψαχνών.

Η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να κόψει τις επιθέσεις του Ηρακλή και να παίξει δημιουργικά χωρίς τους Μπρέσκα, Σολάκη, Ολίσε, Ουρτάδο και Ντιόγκο.

Ο Ηρακλής Ψαχνών μετά από πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε με 2-0 της Παναχαϊκής σε μια αναμέτρηση που είχε τον απόλυτο έλεγχο και δημιούργησε πολλές φάσεις στην εστία της ομάδας της Πάτρας.

Η κυκλοφορία της μπάλας, η συνεργασία στον χώρο του κέντρου και οι καλές προσπάθειες ήταν στοιχεία που έβγαλε μέσα στο γήπεδο η ομάδα της Εύβοιας, απέναντι στην Παναχαϊκή που δεν κατάφερε σε πολλές στιγμές να απειλήσει την εστία του Ηρακλή.

Οι απουσίες της ομάδας της Πάτρας δεν της επέτρεψαν να μπαίνει με ευκολία στην περιοχή του Ηρακλή και σταματούσε στα όρια της, αφού δεν έβρισκε λύσεις.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

4’ σουτ Λίτση λίγο άουτ

9’ σέντρα Σέγκου κεφαλιά Χαϊκάλη λίγο άουτ

14’ ΓΚΟΛ Λάθος του Κοιλιάρα, ο Σέγκος συνδυάζεται με τον Μούσα και 1-0

17’ σέντρα του Ζουλιώτη, σέγκος σουτ και διώχνει εντυπωσιακά ο τέρμα

33’ φάουλ Γέσιτς λίγο πάνω από τα δοκάρια

43’ ΓΚΟΛ σουτ γυριστό Χαϊκάλη, η μπάλα χτυπά στο δοκάρι μετά την παρέμβαση του τερματοφύλακα της Παναχαϊκής Κυριακόπουλου και στην επαναφορά βρίσκει πάλι πάνω του και καταλήγει στα δίχτυα.

76’ αντεπίθεση Λούσιο, κάθετη στον Σπανό που πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλασάρει, αλλά σώζει πάνω στην γραμμή ο Ιωάννου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Τάουερ, Ρούτσης, Ντελέκος, Μούσα, Σέγκος, Χαϊκάλης, Γέσιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Ψωμιάδης, Λούσιο, Βαγκελί, Δημητρακόπουλος, Μουτεσίδης, Σπανός, Μπαλαμπάνης, Γκάβαλης, Ντούμας, Χασαπίδης, Πουρουτίδης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κυριακόπουλος (60’ Ανδρούτσος), Καραμανλής, Κοιλιάρας (35’ Ντίνας), Σαλαμαστράκης (70’ Ιωάννου), Βοσκόπουλος (80’ Χούσα), Φατιόν, Βουνκ, Μπλοντέ (60’ Σεϊτάι), Γκούρτσας, Βασιλαντωνόπουλος (70’ Κωνσταντινίδης), Λίτσης (80’ Πλέγας).

Last modified onΔευτέρα, 27 Αύγουστος 2012 11:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep