Όλο κι ανεβαίνει ο Εργοτέλης

O Εργοτέλης νίκησε 2-0 στο Παγκρήτιο τον Διαγόρα με τα γκολ των Μπουτσάκη και Μανουσάκη κι όλο και ανεβαίνει στη βαθμολογία. Πρώτη ήττα για τους Ροδίτες.

Την ανοδική του πορεία συνεχίζει ο Εργοτέλης, ο οποίος υποδέχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Ηράκλειο τον Διαγόρα και πανηγύρισε τη νίκη με 2-0.

Με δύο γκολ, το ένα στην αρχή και το άλλο προς το τέλος του ματς. Οι κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ στο Παγκρήτιο με τον Μπουτσάκη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αμυντική σύγχυση της ομάδας από τη Ρόδο.

Ο Διαγόρας δεν ήταν κακός, αλλά όσο και να κυκλοφορούσε την μπάλα δεν μπορούσε να πλησιάσει την εστία και να δημιουργήσει ευκαιρίες. 

Το σκορ ήταν έυθραυστο, οι φιλοξενούμενοι ήλπιζαν, αλλά ο Μανουσάκης στο 88ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-0) με τον Διαγόρα να γνωρίζει την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. 

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΤΑ ΓΚΟΛ: 5' Μπουτσάκης, 88' Μανουσάκης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Ποζατζίδης, Κατσούρρι, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Μπουτσάκης (74' Κοκκίνης), Αμπντουλαχί (89' Νεράλ), Μανουσάκης (89' Αλεξάκης), Κωστανάσιος (59' Μπουρσέλης), Κόνραντ (59' Πατρινός).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Κωστούλας, Ρουγκάλας, Ντοριβάλ, Αυγενικού (46' Κονέ), Λινάρδος (80' Νάτσης), Αλάεθ (70' Σμυρλής), Γεωργίου (10' λ.τρ Κάκκο, 80' Τσιαντούλας), Μπαστακός.

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Μπουρτζοβίτης, Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

Last modified onΤρίτη, 16 Φεβρουάριος 2021 21:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep