Σεφτέ στη Νίκαια για τον Ιωνικό

Ο Ιωνικός νίκησε 2-1 την Ιεράπετρα με τα γκολ των Πλατέλλα και Ομάρ και πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο εντός έδρας και δεύτερο συνολικά στη σεζόν.

Ο Ιωνικός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ξεκίνησε να επιβάλλει το ρυθμό του. Η ομάδα της Νίκαιας με μοχλό πίεσης το δίδυμο Πλατέλλα-Μουστάκη στη δεξιά πλευρά ξεκίνησε να πιέζει τους Κρητικούς.

Στο 12ο λεπτό ο Παπαδόπουλος πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ προ του Πλατέλλα, ο οποίος σκόραρε στο κόρνερ που εκτελέστηκε ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα. Η άμυνα της Ιεράπετρας απομάκρυνε, αλλά ο Πλατέλλας με εξαιρετικό συρτό σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής την έστειλε στα δίχτυα κι άνοιξε το σκορ. 

Στο 27ο λεπτό ο Σπανός είδε τον Κύργια να τραυματίζεται και πέρασε τον Φαζό. Στο 42ο τραυματίστηκε και ο Φουρλάνος με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσει ο Τσιριγώτης. Ενδιάμεσα - ενώ δεν είχε γίνει η αλλαγή - οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ο Μπαράτα έκανε το σουτ, ο Αναγνωστόπουλος εκτίμησε λάθος τη φάση κι έτσι ήλθε το 1-1.

Ο Ιωνικός κατάφερε να βρει το γκολ που έψαχνε στο δεύτερο μέρος. Το βρήκε με κεφαλια του Ομάρ στο 57ο λεπτό έπειτα από πολύ ωραία σέντρα του Μουστάκη. Έτσι πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στη σεζόν, πρώτη όμως εντός έδρας. Ο ΟΦ Ιεράπετρας γνώρισε τη 2η ήττα σε ισάριθμες εξόδους και συνεχίζει να ψάχνει το πρώτο του τρίποντο στη Β' Εθνική. 

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΓΚΟΛ: 13' Πλατέλλας, 56' Ομαρ / 42' Μπαράτα

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Κύργιας (27' λ.τρ. Φαζός), Φουρλάνος (43' λ.τρ. Τσιριγώτης), Ομάρ, Κόρμπος, Γκοτσούλιας, Ρόλε (83' Τιεντσέ), Ματσούκας (83' Μάναλης), Πλατέλλας, Κάστρο.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Μασουέρο, Σμίλτος, Καψάλης (70' Πριόνας), Ζήσης, Λεμονής (70' Τσακμάκης), Αρναούτογλου (54' Φουάσης), Βογιατζής (66' Χατζηπιρπιρίδης), Γκίνη, Μπαράτα, Κούστα (70' Κόστα).

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθήνας)
Βοηθοί: Δελής (Βοιωτίας), Κοττορός (Δωδ/νήσου)

Last modified onΤρίτη, 02 Φεβρουάριος 2021 12:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep