«Διπλό» με Πατρινό

Ο Εργοτέλης άλωσε την Άρτα, νίκησε 1-0 τον Καραϊσκάκη.

Μετά το σπουδαίο «διπλό» απέναντι στα Χανιά, ο Εργοτέλης προχώρησε σε νέα εκτός έδρας νίκη, αυτή τη φορά στην Άρτα επί του Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική της Super League 2. «Χρυσή» αλλαγή αποδείχθηκε ο Πατρινός, ο οποίος μπήκε στο 63' και σκόραρε στο 65' με κεφαλιά, γράφοντας το 0-1 που έμεινε μέχρι τέλους. Παραμένει χωρίς νίκη ο Καραϊσκάκης.

Ο Καραϊσκάκης είχε την υπεροχή στα πρώτα 25 λεπτά και μάλιστα στο 21' είχε τη σπουδαιότερη ευκαιρία του ημιχρόνου, όταν ο Λόβριτς από θέση βολής έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κατσιμήτρου, από πάσα του Μαραθωνίτη. Ο Εργοτέλης άρχισε να ανεβαίνει και να πατάει καλύτερα όσο περνούσε η ώρα και η πρώτη του άξια αναφοράς τελική έγινε στο 27' με το σουτ του Κόνραντ που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Ο Τσέλιος επεδίωκε να δημιουργήσει τους Κρητικούς από αριστερά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η τελευταία ευκαιρία χάθηκε στο 45'+1' με την κεφαλιά του Φαν Ίπερεν που πέρασε άουτ.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου καμία ομάδα δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Παιχνίδι κέντρου, ουδεμία απειλή, που οδήγησε τους προπονητές στην απόφαση να προχωρήσουν σε διπλές αλλαγές, στο 62' και στο 63'. Η μία από αυτές ήταν η είσοδος του Πατρινού αντί του Κωστανάσιου για τον Εργοτέλη και ο νεοεισελθών στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έκανε το 0-1, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ στο 65'.

Ο Πατρινός εκτός από το γκολ βοήθησε τον Εργοτέλη και σε άλλους τομείς. Πίεσε την άμυνα του Καραϊσκάκη, έτρεξε αρκετά και αποδείχθηκε η "χρυσή" αλλαγή του Γιάννη Ταουσιάνη. Στα λεπτά που ακολούθησαν ο Καραϊσκάκης ρίσκαρε, έπαιξε επιθετικά, αλλά ευκαιρία δεν έκανε. Ίσα ίσα που ο Εργοτέλης ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά σε δεύτερο τέρμα, με τον Μπουρσέλη να αστοχεί μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 65' Πατρινός

ΚΟΚΚΙΝΗ: 90' Ντίας

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Βασίλης Αργυρίου): Σοιλεμέζογλου, Ίπερεν, Γιαννιώτης, Ρουμπάνγκουκα, Γαλεάδης (62' Γυφτοκώστας), Δούμτσιος, Μαραθωνίτης (81' Τάμπας), Κορέλας (62' Λουίς Φελίπε), Παπανίκου, Κόκας (74' Νταλακούρας), Λόβριτς.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης, Νεράλ, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Τσέλιος (63' Μπουτσάκης), Αμπντουλάι, Κόνραντ (46' Μπουρσέλης), Κωστανάσιος (63' Πατρινός), Μανουσάκης (86' Κατσούρρι).

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Φραγκούλης (Πρέβεζας / Λευκάδας), Καραλής (Ηλείας)

Last modified onΤρίτη, 02 Φεβρουάριος 2021 11:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep