Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Ρούσεφ η Δόξα (1-0) την ΑΕΛ

Η Δόξα Δράμας επέστρεψε... σπίτι με νίκη (1-0) απέναντι στην ΑΕΛ.

Στην 3η ήττα στα φιλικά προετοιμασίας υποχρέωσε την ΑΕΛ η ομάδα της Δόξας και επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ του Ιβάν Ρούσεφ. Οι «Μαυεραετοί» επέστρεψαν σπίτι τους έπειτα από έναν χρόνο και πήραν τη νίκη απέναντι στους Θεσσαλούς που εξακολουθούν να ψάχνονται και να μην βρίσκουν δίχτυα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και στο 33' ο Δεινόπαπας έπειτα από μπαλιά του Νεμπεγλέρα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γουμάγια. Δύο λεπτά μετά ο Ρούσεφ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με δυνατό σουτ και έτσι έκλεισε το ημίχρονο. Εμφανής η αδυναμία των Θεσσαλών στην επίθεση. Η Δόξα Δράμας έριξε τον ρυθμό της στο δεύτερο μέρος του αγώνα, με την ΑΕΛ να παίρνει χώρο και περισσότερη κατοχή της μπάλας από ότι στο πρώτο μέρος.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΛ δεν απείλησε και η πρώτη επικίνδυνη στιγμή που δημιούργησε ηταν στο 64'. Έπειτα από συνεργασία των Ζεκίνια, Χασομέρη, ο Ζουρούδης δεν μπόρεσε να τροφοδοτήσει ξανά τον πρώτο και ο Στεργιανός έκοψε. Δύο λεπτά αργότερα ο Ζεκίνια με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκών.

Στο 82' ήρθε η σειρά του Ζαχοβάικο να απειλήσει για τους «μαυραετούς» με κεφαλιά, αλλά ο Γκοντά (υπό δοκιμή Καμερουνέζος γκολκίπερ) μπλόκαρε.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Πάνου Μάρκοβιτς. Μάλιστα, ένα πανό των φίλων των γηπεδούχων ανέφερε: «Καλό ταξίδι δάσκαλε».

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Γουμάγιας (87' Δαύκος), Σικαλιάς (90' Κανετίδης), Ταραλίδης, Στεργιανός, Κοντέων, Γκαρακλίδης, Ρούσεφ (55' Ζαχοβάικο, 90+ Καπνίδης), Ιντζόγλου, Καμινιώτης (66' Γελαδάρης), Κάπελ (46' Σοϊλέδης), Κοβάσεβιτς (35' Κασσός, 76' Χιντατσέλι).

ΑΕΛ: Γκοντά, Παπαγεωργίου, Γιώτας, Ραπτάκης, Παγώνης (72' Δημόπουλος), Νεμπεγλέρας, Χατζής (75' Μάγγος), Παπαϊωάννου (50' Χασομέρης), Ζεκίνια (90+ Κρητικός), Δεινόπαπας (68' Βούζας), Ζουρούδης.

Πηγή φωτό: sportdrama.gr

Last modified onΣάββατο, 18 Αύγουστος 2012 22:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep