Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φιλική ήττα από την ΑΕΚ

Ο Ηρακλής Ψαχνών αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε φιλικό αγώνα που γίνεται στο γήπεδο των Ψαχνών. Ο Ηρακλής Ψαχνών αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε φιλικό αγώνα που γίνεται στο γήπεδο των Ψαχνών.

Ο Ηρακλής Ψαχνών που έδειξε καλά στοιχεία ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕΚ στο φιλικό της Τρίτης 14 Αυγούστου.

Φιλική ήττα από την ΑΕΚ για τον Ηρακλή Ψαχνών που στα πρώτα 45 λεπτά που χρησιμοποίησε τη βασική του ενδεκάδα έδειξε καλά στοιχεία παρότι ήταν ανέτοιμος. Δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση από την ΑΕΚ που δεν είχε τις καλές φάσεις, ούτε έφασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Οι λίγες φάσεις που είχε ήταν από ατομικές ενέργειες και το γκολ ήρθε από μια εκτέλεση κόρνερ που έδωσε την ευκαιρία στον Κουτρουμπή να κάνει ιδιανικό ντεμπούτο με τους Κιτρινόμαυρους.

ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

88' Εκτέλεση φάουλ του Φροξυλιά απέκρουσε ο Σικαλιάς.

Οι διαδοχικές αλλαγές δεν έχουν αφήσει κανένα περιθώριο για σοβαρό παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο και δεν υπάρχουν φάσεις στις εστίες των δύο ομάδων.

75' Σουτ του Καλογέρη έξω από την περιοχή έδιωξε ο Σικαλιάς.

68' Γύρισμα από τον Παπαδημητρίου στα όρια της περιοχής στον Σιαλμά, ο οποίος έπιασε απευθείας το σουτ με εξωτερικό φάλτσο και πάλι έσωσε ο Σικαλιάς σε κόρνερ.

67' Εκτέλεση φάουλ του Λαγού στο δεξί γάμα του Σικαλιά που βγάζει την μπάλα με ωραία επέμβαση.

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Η ΑΕΚ έχει πάλι τον έλεγχο της αναμέτρησης, ενώ ο Ηρακλής πιέζει στο κέντρο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Σικαλιάς, Ζουλιώτης (77' Χασαπίδης), Ρούτσης, Γέσιτς, Ποκόνγκ (60' Γκάβαλης, 86' Ντούμας), Τζάκης, Τσατσαρώνης, Λούσιο Μέντες (70' Πουρουτίδης), Μπακομήτρος, Σίγκμπο (70' Δημητρακόπουλος), Ντελέκος (77' Μπαλαμπάνης).

ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Αραμπατζής (46' Κωνσταντόπουλος), Σιαλμάς (77' Φροξυλιάς), Ρίκκα (77' Φέτσης), Λαγός (83' Νικολόπουλος), Κοτσαρίδης, Γροντής (46' Παπαδημητρίου), Γιάγκο (86' Τσαμουρλίδης), Αρκούδας (86' Ματεντζίδης), Κουρέλλας (69' Καλογέρης), Κουτρουμπής (86' Βλάχος), Παυλής (70' Σταματής).

ΕΝΑΡΞΗ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Σε χαμηλούς ρυθμούς τα επίπεδα της αναμέτρησης στα πρώτα 45 λεπτά με την ΑΕΚ να είναι μπροστά στο σκορ έπειτα από μια εκτέλεση κόρνερ του Λαγού και μια αδράνεια της άμυνας του Ηρακλή. Οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης και η ομάδα των Ψαχνών από την άλλη πλευρά δεν έχει βγάλει φάσεις, αν και έχει καλλές εναλλαγές με τους Ντελέκο, Ζουλιώτη, Ποκόνγκ και Τάουερ.

44' Εκτέλεση κόρνερ του Ντελέκου, ο Ρεπετσάς έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

43' Διαγώνια μπαλιά του Λιόση στον Τάουερ που μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα, κόντραρε στον Σιαλμά και έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αραμπατζή.

42' ΓΚΟΛ 0-1 Εκτέλεση κόρνερ του Λαγού, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στο δεύτερο δοκάρι που ο Κουτρουμπής έκανε την κεφαλιά που πήγε στην δεξιά γωνιά του Ψωμιάδη.

39' Κάθετη μπαλιά του Σιαλμά στον Γροντή, ο οποίος έκανε τρίπλα στον Ρεπετσά και έκανε σουτ από τα όρια της περιοχής που έφυγε άουτ.

34' Λάθος εκτίμηση του Σίγκμπο και ο Παυλής εκμεταλλεύθηκε για να γυρίσει την μπάλα στον Σιαλμά και να κάνει σουτ που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ψωμιάδη.

Φτάσαμε στο 30ο λεπτό και ο διαιτητής έδωσε εντολή για διακοπή λίγων λεπτών ώστε να πάνε οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στους πάγκους για νερό.

29' Ο Κουρέλλας έκανε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ηρακλή Ψαχνών.

23' Αδύναμο σουτ του Σιαλμά από τα όρια της περιοχής μπλόκαρε εύκολα ο Ψωμιάδης.

19' Ο Μάριος Σέγκος βγήκε από δεξιά, έκανε την προσποίηση και μπήκε στην περιοχή, αλλά το γύρισμα του σταμάτησε στον Σπανό που κλείστηκε από τους αμυντικούς της ΑΕΚ και έχασε την μπάλα όταν την γύρισε στον Ογκρόντνικ.

Η ΑΕΚ έχει ανέβει στο γήπεδο και κρατά την κατοχή της μπάλα. Ο Ηρακλής Ψαχνών έχει προσπαθήσει να φύγει δύο, τρεις φορές στην αντεπίθεση, χωρίς επιτυχία. 

2' Ο Βαγγέλης Ντελέκος έπιασε μακρινό σουτ και υποχρέωσε τον Αραμπατζή σε απόκρουση σε κόρνερ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Βασίλης Βούζας): Ψωμιάδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σίγκμπο, Τάουερ, Ντελέκος, Λιόσης, Ογκρόντνικ, Σέγκος, Ποκόνγκ, Σπανός.

ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Αραμπατζής (46' Κωνσταντόπουλος), Σιαλμάς, Ρίκκα, Λαγός, Κοτσαρίδης, Γροντής (46' Παπαδημητρίου), Γιάγκο, Αρκούδας, Κουρέλλας, Κουτρουμπής, Παυλής.

Στις εξέδρες του γηπέδου είναι περισσότεροι από 3.000 φίλοι για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Βαγγέλης Βλάχος τιμήθηκε από την διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών, όπως και ο Χρήστος Κωστής. Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει καταγωγή από την Ευβοια και την κοντινή με τα Ψαχνά Νέα Αρτάκη.  

Last modified onΤρίτη, 14 Αύγουστος 2012 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep