Έκανε το «2X2» ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης νίκησε 4-2 τον Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική της Super League 2.

Δεύτερη διαδοχική νίκη για τον Εργοτέλη, πάλι εντός έδρας. Μετά το 2-1 σε βάρος της Κέρκυρας, η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε στο Παγκρήτιο 4-2 του Καραϊσκάκη και έφτασε τους επτά βαθμούς στη Super League 2 έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Άξιο αναφοράς ότι μέχρι το 23' η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ήταν με 3-0 μπροστά στο σκορ.

Το 1-0 έγινε στο 12' με κοντινό πλασέ του Μπουτσάκη, το 2-0 στο 20' με φάουλ του Προβυδάκη και το 3-0 στο 23' με σουτ του Κουατέγκ έξω από την περιοχή. Οι Αρτινοί μείωσαν σε 3-1 στο 31' με δυνατό σουτ του Χατζηστραβού έξω από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι του Απόστολου Χαραλαμπίδη μπήκαν για τα καλά στο ματς, όταν στο 75' ο Ψιάνος μείωσε σε 3-2 με πλασέ μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, είπαν εκείνοι την τελευταία λέξη, όταν στο 94' ο Έφορντ έφυγε στην αντεπίθεση και σκόραρε με πλασέ (4-2).

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος, Πέιος, Μπρους Τσέλιος (70' Μπουρσέλης), Μπουτσάκης (63' Γροντής), Έφορντ, Ροβίθης (78' Μπαράτα), Κουατέγκ.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Α. Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Καπίας, Βλάχος, Παναγιώτου, Παπανίκου, Μέτσε, Ψιάνος, Γυφτοκώστας (46' Τσούτσης), Χατζηστραβός, Αλμπάνης (32', λ.τρ Κυβελίδης), Κούστα (70' Τερεζίου).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep