Εύκολο «διπλό» τα Χανιά

Τα Χανιά νίκησαν 0-2 την Κέρκυρα, ενώ είχαν αρκετές ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ.

Τη δεύτερη νίκη τους στη Super League 2 κατέκτησαν τα Χανιά, επικρατώντας 0-2 της Κέρκυρας. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη θα μπορούσε να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών με ακόμα πιο ευρεία νίκη, από τη στιγμή που οι παίκτες του είχαν και δύο δοκάρια.

Ο Τζιώρας στο 22' άνοιξε το σκορ, με σουτ που πρώτα βρήκε στο δοκάρι και μετά κατέληξε στα δίχτυα. Το 0-2 έγινε στο 52', με πλασέ του Κουσκουνά. Δοκάρι είχε ο Δημητριάδης στο 65', που απέτυχε να κάνει το 0-3. Νωρίτερα, οι Χανιώτες είχαν δοκάρι και στο 29', με κεφαλιά του Τζιώρα.

Η Κέρκυρα υπέστη την πέμπτη διαδοχική ήττα και το -3 στη βαθμολογία παραμένει. Εκτός από τα γκολ και τα δοκάρια, οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες, δείγμα της υπεροχής τους.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Λ. Βόκολος): Παγκράτης, Πιαστόπουλος (69' Λεπενιώτης), Παναγιωτίδης (46' Ζερβόπουλος), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Κρητικός, Βασιλούδης, Βουκελάτος, Κ.Λ. Γεωργακόπουλος, Αμαραντίδης, Μίσκου (46' Παυλής).

ΧΑΝΙΑ (Α. Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Σελινιωτάκης, Σωτηράκος, Κάσσος, Παπαχρήστος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Δημητριάδης (70' Μαρτίνεθ), Τζιώρας (61' Ναζλίδης), Κουσκουνάς (87' Βρεττός).

Last modified onΚυριακή, 17 Νοέμβριος 2019 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep