Επική ανατροπή η Καβάλα

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και έπαιζε με δέκα παίκτες, η Καβάλα επιβλήθηκε 2-1 της Καλαμάτας.

Απίστευτη νίκη πανηγύρισε η Καβάλα, με 2-1 επί της Καλαμάτας. Η «Μαύρη Θύελλα» κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 78’, καθώς είχε προηγηθεί 0-1 στο 23’ με τον Αλεξόπουλο, ενώ από το 40’ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες, λόγω δεύτερης κίτρινης στον Παπαστεριανό. Οι γηπεδούχοι έκαναν δυναμικό φινάλε και στο 79’ ο Βασίλης Παπαδόπουλος ισοφάρισε σε 1-1. Στο 88’ ο Μαρκόπουλος έδωσε τη νίκη στην Καβάλα, γράφοντας το 2-1.

Δυνατά ξεκίνησε η Καλαμάτα στο παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη» απέναντι στην Καβάλα. Στο 3’ ο Βουκμίροβιτς είχε σουτ στο δοκάρι και στο 23’ ο Αλεξόπουλος με σουτ πέτυχε το 0-1. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να ισορροπήσουν, με τη «Μαύρη Θύελλα» να χάνει ευκαιρία για νέο γκολ στο 33’, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε δύο σουτ, στην ίδια φάση, ενώ ο Παπαστεριανός έδιωξε τρίτο σουτ πάνω στη γραμμή. Στο 40’ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους «Αργοναύτες», καθώς ο Παπαστεριανός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, απόφαση που προκάλεσε τις αντιδράσεις των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός, με την Καβάλα να μην μπορεί να γίνει απειλητική και να φτάσει στην ισοφάριση. Το παιχνίδι είχε αρκετές διακοπές, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν ευκαιρίες. Στο 79’, ωστόσο, ο Βασίλης Παπαδόπουλος με πλασέ, μετά από κεφαλιά-πάσα του Γαβριηλίδη, ισοφάρισε σε 1-1. Στο 88’ η Καβάλα έκανε την ανατροπή, καθώς ο Μαρκόπουλος με ανάποδο ψαλίδι πέτυχε το 2-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης (78’ Καθάριος), Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Κέρθι, Βόσαλικ (66’ Μαρκόπουλος), Ορφανίδης (46’ Στίκας), Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος, Χαντί.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Τσουβαλτζίδης (67’ Γκελκέρια), Κωνσταντινόπουλος, Μάκος, Ιντζίδης, Μπάμπης, Ζαχαρόπουλος, Καζβιρόπουλος, Βουκμίροβιτς, Κουϊρουκίδης (72’ Οσμάναγκιτς), Αλεξόπουλος (84’ Τζόκιτς).

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης) Βοηθοί: Κηλικιώτης (Ξάνθης), Γκιόση (Θράκης)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep