Μόνος πρώτος ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής με τον Πλατανιά. Με γκολ του Μαρκόβσκι πέρασε 0-1 από τα Περιβόλια για την 5η αγωνιστική της Super League 2 και βρίσκεται πλέον μόνος πρώτος με 13 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν πολύ προσεκτικές στην άμυνα. Τόσο πολύ, που επί της ουσίας δεν καταγράφηκαν μεγάλες ευκαιρίες. Στο 20λεπτο ο Νίκος Παπαδόπουλος αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αλλαγή, αφού ο Χουχούμης ένιωσε ενοχλήσεις και τον αντικατέστησε ο Βιτλής. Ο Πλατανιάς ήταν ελαφρώς ανώτερος, απειλώντας δύο φορές με τον Ποζατζίδη (33', 45').

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Απόλλων ανέβασε την απόδοσή του και αφού στο 52' ο Μπεντινέλι υποχρέωσε σε δύσκολη επέμβαση τον Γκοτ, στο 59' ήρθε το 0-1 με κεφαλιά του Μαρκόβσκι από σέντρα του Βάρκα από δεξιά.

Τα λεπτά περνούσαν ο Πλατανιάς δεν μπορούσε να απειλήσει αισθητά, ενώ ο Παπαδόπουλος αποφάσισε να ενισχύσει την άμυνα, ρίχνοντας στον αγώνα και τρίτο στόπερ στο 80' (Βαφέας αντί του Γιαννιτσάνη).

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν διαχείριση στα λεπτά που απέμεναν, οι Χανιώτες πίεσαν, αλλά όχι ορθολογικά και το 0-1 παρέμεινε μέχρι το 94'.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 59' Μαρκόβσκι

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Τσαμούρης (83' Λεωνιδόπουλος), Ρουσσάκης (72' Παπαδόπουλος), Ποζατζίδης, Μποσέτι, Καραγκούνης (72' Ουές), Λεϊρία, Νίλι, Μπιανκόνι, Λουκίνας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Χουχούμης (20' λ. τρ. Βιτλής), Κύργιας, Λαγός, Μπεντινέλι, Βάρκας, Ζησόπουλος, Μαρκόβσκι, Πατράλης (58' Ιριτιέρ), Γιαννιτσάνης (80' Βαφέας), Μπλάζιτς.

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας) – Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep