Απόλλων όπως... πέρυσι

Ο Απόλλων Λάρισας, όπως στην περσινή πρεμιέρα, έτσι και στη φετινή νίκησε την Κέρκυρα.

Την περσινή σεζόν ο Απόλλων Λάρισας είχε κάνει την έκπληξη στην πρεμιέρα, επικρατώντας 2-0 της Κέρκυρας. Τότε, μάλιστα, τον δρόμο για την επικράτηση είχε δείξει ο Βραζιλιάνος επιθετικός Λουκάο. Στην αυλαία του φετινού πρωταθλήματος οι Θεσσαλοί αουτσάιντερ δεν ήταν, αλλά υποχρέωσαν τους Φαίακες ξανά σε ήττα, αυτή τη φορά με 2-1, με τον Γκουστάβο να αναλαμβάνει το άνοιγμα του σκορ.

Από μπαλιά του Τασιούλη στο 7' ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους και πιο εύκολο το έργο της ομάδας του απέναντι στους «κυανέρυθρους», οι οποίοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, αλλά δεν κατάφεραν να φανουν απειλητικοί. Ήταν φανερό ότι από την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έλειπε ο ρυθμός, καθώς όχι μόνο δεν είχαν δώσει αγώνα Κυπέλλου την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν είχε δώσει και φιλικό παιχνίδι.

Όπως είχε κάνει στο πρώτο 45λεπτο ο Απόλλων Λάρισας, έτσι αιφνιδίασε και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, από προσπάθεια του Τασιούλη ο Γκουστάβο έδωσε την ασίστ στον Ναζίμ και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 85' να μπουν ξανά στο παιχνίδι, όταν ο Νγκαν νίκησε τον Γκέκα και μείωσε σε 2-1.

Η προσπάθεια της Κέρκυρας ήταν ούτως ή άλλως δύσκολη λόγω και των -3 βαθμών με τους οποίους μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα, ο Απόλλων Λάρισας εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες του αντιπάλου και παρότι δεν κατάφερε για μία ακόμα φορά να κρατήσει το μηδέν παθητικό, μπήκε νικηφόρα στη Super League 2.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 7' Γκουστάβο, 48' Ναζίμ - 85' Νγκαν

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Τασιούλης (78' Μπρέμπος), Χατζής, Κουρτεσιώτης, Σκούπρα, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Καρρίκι (46' Ναζίμ), Νούσιος (65' Καμπέρης), Μπαστακός, Γκουστάβο.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κολιοφούκας (62' Βουτσελάς), Γενιτσαρίδης, Νικολάου (46' Ζερβόπουλος), Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Κρητικός, Βασιλούδης, Πιαστόπουλος (52' Παυλής), Κ. Γεωργακόπουλος, Μίσκου, Νγκαν.

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας)
Βοηθοί: Δέτση (Αθήνας), Πριόνας (Εύβοιας)

Last modified onΣάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2019 19:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep