Όλα στο μηδέν

Ιωνικός και Τρίκαλα έμειναν στην λευκή ισοπαλία σε ένα παιχνίδι με λίγες συγκινήσεις που τους άφησε από εναν βαθμο.

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της πρεμιέρας της Football League, ανάμεσα σε Ιωνικό και Τρίκαλα. Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ξεκινώντας τη σεζόν με έναν βαθμό.

Καλό ρυθμό και ωραία ατμόσφαιρα είχε στο ξεκίνημά του το παιχνίδι του Ιωνικού με τα Τρίκαλα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο δραστήριοι και απείλησαν αρκετές φορές, ενώ οι «κυανόλευκοι» είχαν μια καλή στιγμή στο 9’ με την κεφαλιά του Μάναλη. Οι Άλεξιτς, Γρηγορόπουλος και Πελάεθ δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων, αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Κουρεπίνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός μπήκε πιο δυνατά και στο 53’ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Ζαρόπουλο να αποκρούει ενστικτωδώς την κεφαλιά του Ιωάννου. Στο 63’ ο Τεγούσης εκμεταλλεύτηκε λάθος του Καλλέργη, αλλά το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του Κουρεπίνη. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και δεν σημειώθηκαν μεγάλες ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η εξέλιξη του αγώνα

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Γκοτσούλας, Κρητικός, Καλλέργης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μάναλης (63’ Ντάγκρας), Παπατζίκος, Ιωάννου, Τιεντσέ, Φουρλάνος (80’ Γκούφας), Μουστάκης.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Ντόσης, Βέρτζος (40’ Οικονομόπουλος), Γιαννίτσης, Σανδραβέλης, Παπαγεωργίου, Τεγούσης, Άλεξιτς, Πελάεθ (70’ Λώττας), Γρηγορόπουλος, Σταματής (87’ Ελευθεριάδης).

Διαιτητής: Μπακογιάνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Παγουράς (Βοιωτίας)

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 01:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep