Στο 0-0 Απόλλων - Καλαμάτα

Σωρεία χαμένων ευκαιριών για τον Απόλλωνα και «λευκή» ισοπαλία με την Καλαμάτα.

Το 10ο τεστ προετοιμασίας του Απόλλωνα Σμύρνης ήταν και το πρώτο στο οποίο η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν βρήκε δίχτυα. Οι «κυανόλευκοι» υποδέχτηκαν το Σάββατο (21/09) στη Ριζούπολη την Καλαμάτα με την οποία έμειναν στο 0-0, χάνοντας σωρεία ευκαιριών. Χρόνο συμμετοχής ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε κυρίως σε όσους δεν έπαιξαν βασικοί κόντρα στην Παναχαϊκή, με τον Πάτρικ Βουό να ξεχωρίζει με την απόδοσή του.

Στο πρώτο 45λεπτο η Καλαμάτα έφτασε σε δύο τελικές προσπάθειες και στο 26' είχε δοκάρι με τον Κουρουκίδη, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου απειλητική και έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι είχαν τις προϋποθέσεις να σκοράρουν με τους Καραγκούνη, Βουό, ενώ δοκάρι είχε και ο Βαφέας στο 90'.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Λαρέα, Βαφέας, Γκίνο (75' Λάμπη), Βιτλής, Αγρόδημος, Πατράλης (60' Ρώσση), Ιριτιέρ (75' Χειρίτραντας), Καραγκούνης (60' Κραγιόπουλος), Γιαννιτσάνης, Βουό (60' Βάρκας).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Πάντος, Τσουβαλτσίδης (71’ Γκελκερία), Γαλούπης (62’ Καζβιρόπουλος), Ιντζίδης (80’ Τσαλταπασίδης), Τσιβελεκίδης (55’ Μάκος), Ζαχαρόπουλος (29’ λ.τρ. Μπάμπης, 77’ Ακριστινέι), Τζοκιτς (62’ Δήμος), Στεργίδης (54’Οσμάνατζικ), Κουϊρουκίδης (67’ Κωνσταντινόπουλος), Βουκμίροβιτς (67’ Σαμψον), Αλεξόπουλος (70’ Γεωργόπουλος).

Last modified onΣάββατο, 21 Σεπτέμβριος 2019 20:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep