Κυρίαρχος ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε την πιο ευρεία (4-1) φιλική νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.

Άνετη νίκη (4-1) για τον ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα της Ηπείρου στο τεστ της Παρασκευής (20/09) που έγινε στο ΠΕΑΚΙ ήταν σαφώς ανώτερη των Θεσσαλών και για πρώτη φορά σε φιλικό πέτυχε καρέ τερμάτων.

Οι γηπεδούχοι παράλληλα έχασαν πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το αποτέλεσμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 31' έχασαν πέναλτι με τον Χατζή (ανατροπή του Τασιούλη από τον Μπουκουβάλα). Έως τότε ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δημιουργήσει αρκετές προϋποθέσεις για γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η ομάδα της Ηπείρου ήταν πιο αποτελεσματική. Ο Λέο στο 48' άνοιξε το σκορ, ο Οικονομόπουλος στο 55' έκανε το 2-0 και δέκα λεπτά αργότερα ο Λώλης με πλασέ έκανε το 3-0. Το 4-0 έγινε στο 81' από τον Νάουμετς. Στο 84' ο Καμπέρης κέρδισε πέναλτι και ο Σιφναίος διαμόρφωσε το 4-1.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Κάστρο, Πίτου Γκαρσία, Νικολιάς, Νάουμετς, Καρτάλης, Λεό. Έπαιξαν και οι: Χουτεσιώτης, Ζιουλής, Πανουργιάς, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Λιάσος, Ράντοβατς, Λάμπρης, Λώλης, Γροσδάνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Χατζής, Νούσιος, Τασιούλης, Μπαστακός, Γκουστάβο. Πάγκος: Βασιλειάδης, Βαγενάς, Μπρέμπος, Καμπέρης, Γεωργακόπουλος, Κούλπας, Νύκταρης, Μπιμάι, Σιφναίος, Κωστούλας, Ναζίμ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep