Σε... κώμα ο Ηρακλής, «ζωντανή» η Δόξα

Η Δόξα Δράμας επικράτησε 2-0 του Ηρακλή, που υπέστη την 5η του ήττα σε εννέα ματς.

[googlead][/googlead]

Νικήτρια στο σημαντικό παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής η Δόξα Δράμας. Οι Μαυραετοί επικράτησαν 2-0 του Ηρακλή, χάρη σε τέρματα των Πέρεθ και Κουσκουνά. Ο δεύτερος αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή, έχοντας ασίστ και γκολ. Ο Ηρακλής υπέστη την πέμπτη του ήττα σε εννέα παιχνίδια, ενώ οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες.

H Δόξα Δράμας ήταν καλύτερη από τον Ηρακλή. Ο Γηραιός δεν πραγματοποίησε ούτε μία ευκαιρία άξια αναφοράς. Για να καταλάβετε, το πρώτο σουτ, που πέρασε εντελώς άστοχα εκτός εστίας, έγινε στο 35' από τον Τάι. Οι Μαυραετοί, από την άλλη, κυκλοφορούσαν πολύ καλά τη μπάλα και προηγήθηκαν μόλις στο 9'. Ο Ροζέριο Μάρτινς πέρασε κάθετη πάσα στον Κουσκουνά, αυτός έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Πέρεθ με κοντινό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0. Ακόμα και μετά το γκολ, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη κυριαρχούσε και έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 40'. Πάλι από κάθετη Μάρτινς, ο Κουσκουνάς μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Βοσνιάδη και πλάσαρε εύστοχα. (2-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής δεν ήταν το ίδιο αρνητικός με το πρώτο, τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά, και έχασε πολύ σημαντική ευκαιρία να μειώσει, όταν η κεφαλιά του Περόνε στο 52' πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Από το 70' και μετά έπεσε η απόδοση των φιλοξενούμενων και η οι γηπεδούχοι είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ.

Στο 70' ο Κουσκουνάς έκανε σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά έδιωξε ο Βοσνιάδης σε κόρνερ. Στο 84' η κεφαλιά του Καψάλη πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Σιώπης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, για ανατροπή από τον Στάμου. Ο Ηρακλής προσπάθησε να μειώσει στο 92', αλλά ούτε ο Περόν ούτε ο Χασομέρης κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Μένκα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 9' Πέρεθ, 40' Κουσκουνάς

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ρουγκάλας, Μακρής, Καψάλης, Ριζογιάννης, Πατράλης, Μάρτινς (76' Σιώπης), Μπαϊκαρά (84' Σουμά), Κουσκουνάς, Πέρεθ (69' Σαμπανίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Πασάς (46' Καζναφέρης), Κουκόλης (28' λ. τρ. Ζιαμπάρης), Στάμου, Καλτσάς, Παναγιωτούδης, Ντούνης, Χασομέρης, Τάι(71' Ρόβας), Περόνε.

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθήνας)
Βοηθοί: Τερζόπουλος, Διαμάντης (Έβρου)

Last modified onΣάββατο, 15 Δεκέμβριος 2018 16:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep