Ισοπεδωτικός Βόλος

Ο Βόλος επικράτησε με 2-0 του Ηροδότου στο Ηράκλειο. Ο Βόλος επικράτησε με 2-0 του Ηροδότου στο Ηράκλειο.

Δύο γκολ και τρία δοκάρια για τον Βόλο που πέρασε με το «φτωχό» 2-0 από την έδρα του Ηροδότου που πλέον οδηγεί την κούρσα στην βαθμολογία μετά το τρίποντο που πήρε μεσοβδόμαδα από την ένσταση με τη Δόξα Δράμας. 

Σε επιθετικό μονόλογο του Βόλου εξελίχθηκε η αναμέτρηση της ομάδας της Μαγνησίας με τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν πολλές ευκαιρίες, να έχουν τρία δοκάρια και να σταματούν στο 2-0 παρότι θα μπορούσαν να σημειώσουν περισσότερα τέρματα.

Ο Βόλος μπήκε πολύ επιθετικά στο γήπεδο και μόλις στο 7ο λεπτό έδειξε τις προθέσεις του με σουτ του Κότο στο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ. Η δεύτερη προειδοποίηση ήρθε από τον Καμπαγέρο που είχε νέο δοκάρι με σουτ από τα όρια της περιοχής στο 20ό λεπτό. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Βασίλης Μάντζης, ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με σουτ και από εκεί και πέρα αντί να αντιδράσει ο Ηρόδοτος υπήρξε συνέχεια στην επιθετική πίεση από την ομάδα του Βόλου.

Εκτός από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ήρθε το δεύτερο γκολ από τον Ηλιόπουλο (44') και οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα με δύο γκολ διαφορά. Η αίσθηση πως ο Ηρόδοτος θα έβγαζε αντίδραση έστω στο δεύτερο ημίχρονο όπου θα είχε τον δυνατό άνεμο υπέρ του και όχι κόντρα, δεν δικαιώθηκε και οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες. Κυρίως ο Βασίλης Μάντζης ήταν εκείνος που είχε τα περισσότερα τετ α τετ, αλλά τόσο ο Κασμερίδης, όσο και η αστοχία του στην τελική προσπάθεια ήταν εκείνα που κράτησαν χαμηλά το σκορ.

Σημειώνεται ότι οι Κρητικοί είχαν αποκλείσει από την αποστολή του Κωνσταντινίδη, Σμυρλή, γιατί καθυστέρησαν στο ραντεβού των «κυανόλευκων» στο γήπεδο. Πρόκειται για απουσίες έμπειρων που κόστισαν και αποδυνάμωσαν τον Ηρόδοτο επιθετικά.

Πλέον, με αυτή τη νίκη, ο Βόλος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και σε απόσταση οκτώ βαθμών από την Κέρκυρα που δεν κατάφερε να πάρει τρίποντο εντός έδρας με τα Τρίκαλα. Αυτή η εξέλιξη ήταν αποτέλεσμα και της κερδισμένης ένστασης που έκανε η ομάδα της Μαγνησίας για την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας, όπου είχε ηττηθεί στο γήπεδο. Το λάθος, όμως των «μαυραετών» με τον γιατρό του αγώνα που δηλώθηκε και ως γιατρός των γηπεδούχων έδωσε στους Θεσσαλούς το τρίποντο σε πρωτοβάθμιο επίπεδο, αφού η Δόξα μπορεί να κάνει έφεση.    

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΒΟΛΟΣ 0-2     
ΓΚΟΛ: 25' Μάντζης, 44' Ηλιόπουλος     
ΔΟΚΑΡΙ: 7' Κότο, 20' Καμπαγιέρο, 89' Μάντζης      
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κασμεριδης, Μπάμπης, Προβυδάκης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης (59' Φουκαράκης), Αργκιλέσι (65' Κοντογιάννης), Αυγενικού (73' Μωραΐτης), Μασάδο, Φραγκουλάκης, Κονέ                                                                    
ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Πέντα, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μάντζης, Καμπαγέρο (56 Ν' Γκουεμ), Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Κότο (71' Φράγκος), Ουνγιαλίδης, Λούκας Γκαρσία (64' Δόρης)     
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)    
ΒΟΗΘΟΙ: Θανασιάς (Ηπείρου), Πριόνας (Εύβοιας)    

  

Last modified onΣάββατο, 15 Δεκέμβριος 2018 23:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep