Έκλεψε τη νίκη στο 93'

Ο Μασάδο έχασε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για τον Ηρόδοτο που τελικά ηττήθηκε με ένα γκολ στο 93ο λεπτό από τον Απόλλωνα Πόντου. Ο Μασάδο έχασε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για τον Ηρόδοτο που τελικά ηττήθηκε με ένα γκολ στο 93ο λεπτό από τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Απόλλων Πόντου άντεξε στην ασφυκτική πίεση του Ηροδότου για 90 λεπτά και με ένα τυχερό γκολ του Καλαϊτζίδη πήρε τη νίκη στο 93ο λεπτό. 

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, αλλά και την ροή του αγώνα, ο Απόλλων Πόντου πήρε τη νίκη με 1-0 μέσα στη Νέα Αλικαρνασσό απέναντι στον Ηρόδοτο που έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι στο 50ο λεπτό με τον Γιαλούση, αλλά τελικά δέχθηκε ένα γκολ από τον Καλαϊτζίδη και έφυγε με τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ταξίδεψε με 13 ποδοσφαιριστές στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο, αφού αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα και αυτή η αποστολή ανάγκης... θα επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς στην Θεσσαλονίκη. Ο Απόλλων Πόντου κράτησε το μηδέν στην εστία του παρά την πίεση που του άσκησε ο Ηρόδοτος με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Μασάδο, ο οποίος έχασε αρκετές ευκαιρίες για να δώσει το προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του.

Η κυριότερη φάση βέβαια ήταν στο 50ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φραγκουλάκη, ο Γιαλούσης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Νωρίτερα υπήρχαν πολλές στιγμές για τον Μασάδο που στο 11ο λεπτό έστειλε την μπάλα με κεφαλιά λίγο πάνω από το δοκάρι, και στο 35ο λεπτό έχασε το κοντρόλ πριν κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή.

Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων Πόντου είχε απειλήσει με σουτ έξω από την περιοχή, όπως βέβαια σημειώθηκε και το γκολ από τον Καλαϊτζίδη στο 93ο λεπτό που έκρινε την αναμέτρηση.   

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 0-1  
ΓΚΟΛ: 93' Καλαϊτζίδης  
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Δαμιανάκης, Γιαλούσης, Αργκιλέσι, Κασαπάκης, Φραγκουλάκης, Μασάδο, Αυγενικού (46' Αμαραντίδης), Σμυρλής (73' Κωνσταντινίδης).   
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Θεολόγου, Σαμαράς, Σπόλιαριτς (46' Κύρκου), Δημητριάδης, Πουρτουλίδης, Δαλιανόπουλος, Καλαϊτζίδης, Κυβελίδης.   
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ματσούκας (Αιτ/νίας)  
ΒΟΗΘΟΙ: Τσιλίκας (Αιτ/νίας), Καρβούνης (Μεσσηνίας)  

     

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep