Ισοπαλία στα λάθη

Αήττητος και Παναχαϊκή έμειναν στο 1-1 για την 5η αγωνιστική της Football League. Αήττητος και Παναχαϊκή έμειναν στο 1-1 για την 5η αγωνιστική της Football League.

Αήττητος και Παναχαϊκή έμειναν στην ισοπαλία (1-1) με τους Ελευθεριάδης και Μαρουκάκη να εκμεταλλεύονται τα λάθη των πορτιέρο για να σκοράρουν.  

Παιχνίδι λαθών στα Σπάτα, όπου Αήττητος και Παναχαϊκή έμειναν στο 1-1, το οποίο διαμορφώθηκε μετά από δύο λάθη που έκαναν οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων. Αρχικά ο Κοκκαλάς των γηπεδούχων δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα σε γύρισμα και ο Ελευθεριάδης του έκλεψε την μπάλα και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για να βάλει μπροστά στο σκορ την Παναχαϊκή.

Στη συνέχεια η Παναχαϊκή έχασε και άλλες ευκαιρίες, ενώ και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στο ματς και να πιέσουν τον αντίπαλο τους για να πάρουν ότι περισσότερο γινόταν από το παιχνίδι. Οι ευκαιρές που δημιουργήθηκαν πάλι ήταν από λάθη της άμυνας και τελικά στο 53ο λεπτό ο Μαρουκάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όταν ο Σούλης δεν σταμάτησε την μπάλα σε γύρισμα του Τσελεπίδη και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΑΗΤΤΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-1  
ΓΚΟΛ: 53' Μαρουκάκης - 13' Ελευθεριάδης  
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κοκκαλάς, Μάγκας (46' Κασνέτση), Χριστοφιλέας, Ηρακλής (79' Βούκοβιτς), Γροντής (71' Νικλητσιώτης), Σπυρόπουλος, Σταματάκης, Κολλαράς, Χαντί, Ματσούκας, Μαρουκάκης.  
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Πλέγας (86' Ντάσιος), Φουρλάνος (63' Αργυρόπουλος), Μαυριάς, Κολ (63' Κυνηγόπουλος), Ελευθεριάδης.   
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)   
ΒΟΗΘΟΙ: Πετρίδης (Χίου), Πλάκας (Δυτ. Αττικής)  

    

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep