Χωρίς γκολ και θέαμα

Η Δόξα Δράμας και ο Ηρακλής έμειναν στο 0-0 χωρίς φάσεις. Η Δόξα Δράμας και ο Ηρακλής έμειναν στο 0-0 χωρίς φάσεις.

Δόξα Δράμας και Ηρακλής έμειναν στο 0-0 σε ένα φιλικό παιχνίδι που δεν είχε φάσεις και σπουδαίο ρυθμό. 

Χωρίς γκολ τελείωσε η αναμέτρηση της Δόξας Δράμας με τον Ηρακλή, στο τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες είχαν λίγες καλές φάσεις, με αρκετά λάθη και σε λίγες στιγμές έβγαλαν ποιότητα στο παιχνίδι τους. 

Η Δόξα είχε την πρώτη καλή φάση στην αναμέτρηση, με τον Κουσκουνά στο 19ο λεπτό να βρίσκει τον Μάρτινς μέσα στην περιοχή και εκείνος έκανε το σουτ που έφυγε στην εξωτερική πλευρά της εστίας. Αυτή ήταν και η μόνη καλή στιγμή στην αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη στην τελική πάσα και αυτό περιόρισε τις τελικές ενέργειες.  

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου η μοναδική καλή στιγμή μπορεί να θεωρηθεί ένα σουτ του Πασά μέσα από την περιοχή της Δόξας που έφυγε έξω από την εστία στο 51ο λεπτό.

Οι οκτώ αλλαγές του προπονητή του Ηρακλή, Αλέκου Βοσνιάδη στο 60ο λεπτό έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα δεδομένα για να βρεθεί ρυθμός στο παιχνίδι και έτσι ήταν επόμενο να διατηρηθεί το 0-0 μέχρι το τέλος. Ο Κουσκουνάς στο 63ο λεπτό γύρισε επικίνδυνα παράλληλα στην περιοχή του Ηρακλή, αλλά ο Κουτρουμάνος έκοψε αρχικά, για να μπλοκάρει στη συνέχεια ο Αμπάρης.  

Ο Περόνε στο 68ο λεπτό γύρισε ωραία στον Πτηνόπουλο, αλλά εκείνος αστόχησε από εξαιρετική θέση.  Στο 80 λεπτό, ο Στάμος που είχε μπει ως αλλαγή χτύπησε στο κεφάλι και επέστρεψε στον αγώνα ο Ζιαμπάρης στην θέση του οποίου είχε μπει.  

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 0-0  

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας (46′ Μένκα), Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Ανδρέου(65′ Καψάλης), Μάρτινς (65′ Νατσιόπουλος), Κουσκουνάς, Κρούθ (60′ Κρητικός), Σιώπης (86′ Μπαϊκαρά), Ρουγκάλας, Μακρής, Πατράλης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης (46΄ Αμπάρης), Χιντζίδης (27΄ Γεωργίου), Κουτρομάνος (67΄ Καζναφέρης) , Κούσας (67΄ Κουκόλης), Ζιαμπάρης (67΄ Στάμου - 80' λ.τ. Ζιαμπάρης), Μουμίν (46΄ Μενδρινός), Παναγιωτούδης (67΄ Καλτσάς), Πασάς (67΄ Γιαννίτσης), Ντούνης (67΄ Πτηνόπουλος), Κλέιτον (67΄ Τάι), Χασομέρης (67΄ Περόνε).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep