«Καθάρισε» στο μισάωρο

Πηγή φωτ.: pieriasport-news.gr Πηγή φωτ.: pieriasport-news.gr

Ο Αιγινιακός χάρη στην καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου νίκησε 2-0 τη Σπάρτη στο γήπεδο Σβορώνου.

Διπλά κερδισμένος βγήκε ο Αιγινιακός από το φιλικό της Παρασκευής (19/10) απέναντι στη Σπάρτη. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας χάρη στην καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου στο γήπεδο Σβορώνου νίκησε 2-0 και πήρε και ψυχολογία εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Εξάλλου, τελευταία επικράτησή για τους «κυανόλευκους» του Απόστολου Χαραλαμπίδη ήταν στις αρχές Σεπτεμβρίου κόντρα στους Νέους του ΠΑΟΚ.

Οι Λάκωνες βελτιώθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο, όμως γνώρισαν μία ακόμα φιλική ήττα και ο Αντρέι Τσερνίσοφ είδε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του τις αδυναμίες των νεαρών παικτών και τι πρέπει να διορθώσει. Στο 11' από κάθετη του Πολύζου ο Παπαδόπουλος με πλασέ έκανε το 1-0 και στο 26' ο Δούμτσιος από ασίστ του Κλιγγόπουλου διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 24', όταν ο Γιαγκιόζης νίκησε τον Βλαχομήτρο έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Στογιάνοβιτς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Σ. Τοπαλίδης, Γιαλαμούδης, Κλιγγόπουλος, Πετρούσης, Πιαστόπουλος, Λάσκαρης, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Μαρκόφσκι, Δούμτσιος. Έπαιξαν και οι: Καραγκιόζης, Δημήτρουλας, Έππας, Προσκυνητόπουλος, Σωτηριάδης, Νικολακόπουλος, Μ. Τοπαλίδης, Κούστα, Πέριτς.

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Πάντος, Κολτσίδας, Βλάχος, Κοζάκης, Κωνσταντινόπουλος, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Βλαχομήτρος, Καινούργιος, Ντος Ρέις, Μαντζίρης. Έπαιξαν και οι: Σταματόπουλος, Αρώνης, Ντούσκας, Νάτσης, Ρούμπος, Φραγκούλης, Καλούσης, Τάνγκα, Σαραντόπουλος.

Last modified onΚυριακή, 21 Οκτώβριος 2018 11:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep