Χέρι, χέρι στην καταστροφή

Ο Πανσερραϊκός και η Καλλιθέα έμειναν στο 1-1 και βαδίζουν μαζί προς την καταστροφή. Ο Πανσερραϊκός και η Καλλιθέα έμειναν στο 1-1 και βαδίζουν μαζί προς την καταστροφή.

Πανσερραϊκός και Καλλίθέα έμεινα στο 1-1, αποτέλεσμα που τελείωσε τις «μαθηματικές» ελπίδες της αθηναϊκής ομάδας, ενώ αυτή των Σερρών δεν γνωρίζει αν θα μεταβεί καν στο Ηράκλειο για το επόμενο ματς.

[googlead][/googlead]

Μαζί βαδίζουν προς τη χειρότερη χρονιά της ιστορίας τους ο Πανσερραϊκός και η Καλλιθέα και οι προσπάθειες στο μεταξύ τους παιχνίδι σφραγίστηκαν με την ισοπαλία (1-1) στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών. Αυτό το αποτέλεσμα ουσιαστικά έσβησε και τις «μαθηματικές» ελπίδες που είχε η αθηναϊκή ομάδα για να σωθεί αγωνιστικά, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές υποθέσεις με την επιτήρηση και το ασφαλιστικό συμβόλαιο των ομάδων που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανσερραϊκός βλέπει τα προβλήματά του να αυξάνονται από εβδομάδα σε εβδομάδα και πλέον είναι πολύ δύσκολο να μεταβεί στο Ηράκλειο όπως τόνισαν πριν την αναμέτρηση οι ποδοσφαιριστές και οι ελάχιστοι διοικητικοί που έχουν παραμείνει στην ομάδα. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ενομό μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πανσερραϊκού με κεφαλιά, ενώ από εκεί και πέρα έπεσε ο ρυθμός και μόνο στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα με μακρινά σουτ προσπάθησε να αλλάξει την μοίρα της. Αυτό τελικά το κατάφερε με τον Ορέστη Μάκο, ο οποίος στο 73ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1. Η Καλλιθέα τελείωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χοτζάλι στο 88ο λεπτό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-1
ΓΚΟΛ: 7' Ενομό - 73' Μάκο
ΚΟΚΚΙΝΗ: 88' Χοτζάλι

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Άντμαν, Στέβιτς, Μακούσης (60΄ Ποζατζίδης), Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Δούμτσιος, Πόζογλου, Γιαξής (49' Παπουτσογιαννόπουλος), Ενομό (70΄ Κάκκο).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κουτογλίδης, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Μίγγος (83' Τζιτζικαλάκης), Καντέ, Χοτζάλι, Παυλής, Βαλμάς (65΄ Μήλιος), Γκέτσι (57΄ Μάκο), Σμυρλής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Κελεσίδης (Ημαθίας), Πετρίδης (Χίου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 06 Μάιος 2018 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep