Πόντος της... ανατροπής

Ο Απόλλων Πόντου κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο και να μετατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου ημιχρόνου σε 2-1. Ο Απόλλων Πόντου κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο και να μετατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου ημιχρόνου σε 2-1.

Ο Απόλλων Πόντου ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 στο Αίγιο και με δύο γκολ πήρε τη νίκη με 2-1 σε βάρος του Παναιγιαλείου.

[googlead][/googlead]

Με διαφορετικό πρόσωπο βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων Πόντου και τα πολλά λάθη και η φλυαρία που τον έφεραν πίσω στο σκορ με 1-0 έμειναν στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα η ομάδα της Καλαμαριάς να πάρει τη νίκη με 2-1 σε βάρος του Παναιγιαλείου.

Ο Ανδρέας Σταματής στο 7ο λεπτό είχε την πρώτη καλή ευκαιρία για τη γηπεδούχο με σουτ στο δοκάρι και ακολούθησε αρκετή πίεση από τους γηπεδούχους που τελικά έφτασαν στο γκολ μετά από μεγάλο λάθος του τερματοφύλακα Καλογεράκη που εκμεταλλεύθηκε ο Κόκκορης στο 31'.

Μετά τη διακοπή για το ημίχρονο, ο Απόλλων Πόντου εμφανίστηκε μεταμορφωμένος, ισοφάρισε άμεσα με κεφαλιά του Καπία (48’), είχε δύο διαδοχικά δοκάρια με τον Μπρίτο (50’, 51’) και τελικά πήρε τη νίκη με τον Βλαχομήτρο στο 63ο λεπτό. Από εκεί και πέρα τελείωσε το παιχνίδι, αφού δεν υπήρχαν ψυχικά αποθέματα από την ομάδα του Αιγίου που έχασε και τις μαθηματικές της ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 1-2
ΓΚΟΛ: 31’ Κόκκορης – 48’ Καπίας, 63’ Βλαχομήτρος
ΔΟΚΑΡΙ: 7’ Σταματής – 50’, 51’ Μπρίτο
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Αθανασίου, Γραμματίκας, Γαβριηλίδης, Μηλιώτης, Τζανουλίνος (84’ Καναβέτας), Σμίλτος, Γκούμας, Κάναλς (68’ Χαρίτος), Κόκκορης (79’ Δοξάκης), Σταματής, Ζαφειράκης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Λιόνης, Καλί, Καπίας, Γεωργιάδης, Συμελίδης (18’ Γκουγκούδης), Ηλιάδης (46’ Βλαχομήτρος), Καλαϊτζίδης (80’ Τσεμπερίδης), Καλογέρης, Χασομέρης, Μπρίτο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουρέντας (Τρικάλων), Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 06 Μάιος 2018 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep