Κομβικό τρίποντο για Σπάρτη

Η Σπάρτη πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του ΑΟ Τρίκαλα.  Η Σπάρτη πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του ΑΟ Τρίκαλα.

Με γκολ του Οικονομόπουλου η ομάδα της Λακωνίας πήρε τη νίκη (1-0) κόντρα στα Τρίκαλα και τρεις πολύτιμους βαθμούς για την προσπάθεια σωτηρίας.

Ανάσα πριν τα δύσκολα πήρε η Σπάρτη με το 1-0 κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος ταξίδεψε με αρκετές απουσίες στην Λακωνία και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύθηκαν. Η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ με την κεφαλιά του Οικονομόπουλου και από εκεί και πέρα πάλεψε να κρατήσει το αποτέλεσμα σε μια αναμέτρηση που είχε λίγες καλές φάσεις και αρκετή ένταση.

Η δημιουργία ήταν κάτι που έλειπε και από τους δύο αντιπάλους και αυτό είχε σαν συνέπεια όσες καλές φάσεις έγιναν στο παιχνίδι να είναι προϊόν ατομικής ενέργειας, ή κόντρας από μακρινά σουτ. Η Σπάρτη, πάντως, ήταν αυτή που κράτησε την ουσία και τους τρεις βαθμούς για να πάρει μια σημαντική προσθήκη μετά από το περιπετειώδες παιχνίδι με τον Αιγινιακό στην Πιερία.

Χαρακτηριστικό της έντασης που υπήρξε ήταν και μια πεντάλεπτη διακοπή από τον διαιτητή για να σταματήσει όσους ενοχλούσαν τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα που έκαναν ζέσταμα στον χώρο κοντά στην είσοδο των αποδυτηρίων. Πλέον η Σπάρτη έχει μπροστά της αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, με τα τέσσερα από τα έξι ματς να είναι με ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΠΑΡΤΗ – ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0
ΓΚΟΛ: 14’ Οικονομόπουλος
ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Σάββα, Νιάρος, Τριανταφυλλάκος, Παναγιώτου, Τσιόφου (81’ Καζβιρόπουλος), Μουζακίτης (86’ Γραικός), Γουόρντεν, Φουρτάδο (60’ Βοσνακίδης).
AO TΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Γκόλιας, Χιντζίδης (73’ Γροντής), Μάκος , Βέρτζος, Πάνος, Τσιάρας, Μιλοσάβλιεφ (80’ Ν’ Λουντουλού), Τόμιτς, Σαχινίδης, Γιαννιτσάνης (62’ Τσίπρας)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκοβέσης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δέτση (Αθηνών), Ψαρρής (Ζακύνθου)

Last modified onΤετάρτη, 25 Απρίλιος 2018 20:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep