Προς επικύρωση... 3ης θέσης

Ο Κυνηγόπουλος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα και άνοιξε πάλι τον δρόμο για τους τρεις βαθμούς. Ο Κυνηγόπουλος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα και άνοιξε πάλι τον δρόμο για τους τρεις βαθμούς.

Η Παναχαϊκή επικράτησε 2-0 του Καραϊσκάκη Άρτας με δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο και εξασφαλίζει την 3η θέση που μπορεί να δίνει και άνοδο.

Η Παναχαϊκή με κεκτημένη ταχύτητα από το διπλό στην Φιλιππούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας και με τον Κυνηγόπουλο να βρίσκει δίχτυα για δεύτερο διαδοχικό αγώνα, έκανε πιο απλά από όσο φανταζόταν κανείς τα δεδομένα για το ματς με τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Το γκολ του Κυνηγόπουλο μόλις στο 2ο λεπτό ήταν καταλυτικό για να αποσυντονίσει την ομάδα της Άρτας, η οποία πριν συνέλθει από το πρώτο τέρμα ήρθε και το δεύτερο από τον Μασούρα που στο 19ο λεπτό με σουτ έγραψε το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα το τελικό σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο αν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά, ο Καραϊσκάκης άργησε να «ξυπνήσει» και όταν το έκανε, αρκέστηκε σε ένα δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μακρή και κάποια σουτ που έφυγαν πάνω από την εστία του Βρονταρά.

Πλέον η διαφορά της Παναχαϊκής με τον ΑΟΧ Κισσαμικό είναι στους έξι βαθμούς, ενώ η ομάδα της Πάτρας έχει  μπροστά της τα δύο τυπικά τρίποντα με την Βέροια και τον Αχαρναϊκό. Παράλληλα έχει και την ισοβαθμία με τους Κρητικούς, αφού έχει μια ισοπαλία και μια νίκη με αποτέλεσμα να χρειάζεται δυο νίκες στα τέσσερα ματς που απομένουν εντός αγωνιστικών χώρων για να πάρει και μαθηματικά την 3η θέση ακόμη και αν ο αντίπαλος του κάνει έξι νίκες στα έξι ματς που απομένουν. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ 2-0
ΓΚΟΛ: 2’ Κυνηγοπουλος, 19’ Μασούρας
ΔΟΚΑΡΙ: 80’ Μακρής
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Αργυρόπουλος (56’ Αποστολόπουλος), Φωτάκης, Πλέγας, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (68’ Γκίνο), Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Μωραΐτης (62’ Αντωνακόπουλος)

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Πανανίκου, Τσοντάκης (87’ Γούλας), Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Ψιάνος, Μακρής, Χούσος, Κυριάκης (46’ Ρανγκελοφ), Κουσίδης (69’ Ευαγγέλου), Λουκίνας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουναλάκης (Ηρακλείου) ΒΟΗΘΟΙ: Διαμάντης (Έβρου), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΠέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 16:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep