«Σβηστά» ο Άρης

Ο Άρης νίκησε εύκολα με 3-0 τον Απόλλωνα Λάρισας. Δύο γκολ ο Διαμαντόπουλος.

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη και μάλιστα στο... ρελαντί. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ανώτερη από τον Απόλλωνα Λάρισας, του οποίου επικράτησε με 3-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 28η αγωνιστική της Football League.

Έστω προσωρινά, οι «κίτρινοι» ανέβηκαν στην πρώτη θέση, καθώς ο ΟΦΗ παίζει την Πέμπτη (26/4) με τον Παναιγιάλειο. Αυτή ήταν η 20ή εφετινή νίκη για το σύνολο του Δημήτρη Σπανού και με τρίποντο την προσεχή αγωνιστική απέναντι στον Καραϊσκάκη, στην Άρτα, εξασφαλίζουν και μαθηματικά τον προβιβασμό.

Ο πρώτος σκόρερ του Άρη, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, άνοιξε το σκορ στο 22' με πλασέ μέσα από την περιοχή, έπειτα από ωραία γύρισμα του Πασά από αριστερά. Στο 40' ο κεφάτος Πλατέλλας έκανε εξαιρετική ενέργεια έξω από την περιοχή, σούταρε, η μπάλα ακούμπησε ίσα - ίσα το δεξί δοκάρι και πέρασε άουτ.

Το 2-0 σημειώθηκε στο 52', ύστερα από σουτ του Πλατέλλα έξω από την περιοχή, ενώ το τελικό 3-0 έκανε στο 72' ο Διαμαντόπουλος με σουτ στην κίνηση, από σέντρα του Μπαργκάν. Ο επιθετικός του Άρη έφτασε τα 14 γκολ σε μια εξαιρετική γι' αυτόν χρονιά. Ο προπονητής του Απόλλωνα, Νίκος Θεοδοσιάδης, έδωσε για μια ακόμα φορά ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες, μια και η ομάδα του έχει εξασφαλίσει την παραμονή και έχει αυτή την άνεση να... χτίζει με φόντο τη νέα σεζόν.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 22', 72' Διαμαντόπουλος, 52' Πλατέλλας

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μπούρμπος, Ιντζόγλου, Νίκιτς, Πασάς (46' Μπαργκάν), Πλατέλλας (73' Κάσσος), Ντούνης, Διαμαντόπουλος (77' Μπαστακός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Ιβανίδης, Μαυριάς (87' Κωτσιαρίδης), Λίταινας, Κανούλας (61' Καμπέρης), Σουλίδης (68' Κακάμης), Τσιλούλης.

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)
Βοηθοί: Ζιγκερίδης (Κιλκίς), Καρμίρης (Λέσβου)

Last modified onΤετάρτη, 25 Απρίλιος 2018 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep