Καρέ παραμονής

Ο Εργοτέλης νίκησε 4-1 τον Καραϊσκπάκη Άρτας και πατάει πλέον πολύ γερά στα πόδια του σε ό,τι αφορά στη σωτηρία. Μόνος πρώτος σκόρερ ο Ούγκο Κάιπερς.

[googlead][/googlead]

Ακόμα πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία βρίσκεται ο Εργοτέλης. Η ομάδα του Ηρακλείου έκανε το χρέος της και έκαμψε την αντίσταση του ελλιπούς Καραϊσκάκη Άρτας, προσφέροντας και θέαμα (4-1) στο Παγκρήτιο. Μάλιστα, βγάζει και... πρώτο σκόρερ, αφού ο Ούγκο Κάιπερς με δύο τέρματα ξεπέρασε τον Δημήτρη Μάνο.

Η ομάδα της Άρτας ταξίδεψε στο Ηράκλειο με πολλά προβλήματα απουσιών και, μάλιστα, εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο με αλλαγή, τόσο στον άσο, όσο και στη γραμμή κρούσης. Οι γηπεδούχοι που ήθελαν πάση θυσία το τρίποντο για να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις, είχαν την πρωτοβουλία, απείλησαν με τον Έφορντ και εν τέλει πήραν το προβάδισμα με πέναλτι του Κάιπερς.

Στο 35' ο Τσοντάκης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Βέλγος επιθετικός τρία λεπτά μετά βρήκε δίχτυα. Ήταν η 3η φετινή εκτέλεση πέναλτι και πρώτη εύστοχη για τον πρώτο σκόρερ των Κρητικών. Οι φιλοξενούμενοι παρότι στο πρώτο ημίχρονο αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο, έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα, όμως στο 42' ο Ευαγγέλου είχε κεφαλιά στο δοκάρι.

Η πίεση των Κρητικών, παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάγκετ Σαμί, συνεχίστηκε στο δεύτερο 45λεπτο και μέσα σε ένα λεπτό η υπόθεση - τρίποντο είχε «καθαρίσει». Στο 67' ο Σταματάκος με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-0 και στο 68' έβγαλε την ασίστ για τον Κάιπερς, ώστε ο Βέλγος να σκοράρει και να περάσει στην πρώτη θέση των σκόρερ! Ο Ιατρούδης στο 87' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και το 4-1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Λουκίνας.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ 4-1
Σκόρερ: 38' (πέν.),68' Κάιπερς, 67' Σταματάκος, 87' Ιατρούδης - 90'+2' (πέν.) Λουκίνας
Δοκάρι: 42' Ευαγγέλου

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Πάτας, Μπουρσέλης (71' Μπούζας), Τσέλιος, Μπουτσάκης (82' Μπρους), Κάιπερς, Έφορντ (77' Ιατρούδης), Σταματάκος.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Τσοντάκης, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Άτσκα (69' Λουκίνας), Δημητριάδης (58' Ρανγκέλοφ), Ψιάνος, Κόλλινς, Ευαγγέλου, Κυριάκης (80' Γούλας).

Διαιτητής: Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Δουλγεράκης (Αν. Αττικής), Μαρνέζος (Χανίων)

Last modified onΚυριακή, 22 Απρίλιος 2018 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep