Θυμήθηκε να νικήσει στη Δράμα!

Η Δόξα Δράμας επικράτησε 3-1 του Πανσερραϊκού, πρώτο εντός έδρας τρίποντο από τον Νοέμβριο.

[googlead][/googlead]

Ήταν 26 Νοεμβρίου όταν η Δόξα Δράμας νίκησε 4-0 εντός έδρας τον Εργοτέλη. Από τότε μέχρι σήμερα οι «μαυραετοί» αγνοούσαν το τρίποντο μπροστά στο κοινό τους, αν εξαιρεθεί αυτό στα χαρτιά με τον Αχαρναϊκό. Είχαν μεσολαβήσει μία ήττα και τρεις ισοπαλίες. Την Κυριακή (18/2) οι "ασπρόμαυροι" έφτασαν στην επικράτηση με δύο γκολ του Κάσες (μπήκε στο 54' και σκόραρε στο 55' και στο 56') και ένα του Κουσκουνά. Είχε μειώσει προσωρινά ο Ρούτσης (78'). Από την άλλη οι Σερραίοι έμειναν δέκα ματς χωρίς νίκη και παραμένουν σε τροχιά υποβιβασμού.

Η Δόξα Δράμας είχε την πλήρη υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο. Ο Πανσερραϊκός αντιμετώπισε μεγάλη δυσκολία να κρατήσει μπάλα, την ίδια ώρα που οι «μαυραετοί» είχαν την υπεροχή, αλλά κατάφεραν να δημιουργήσουν μόλις δύο άξιες αναφοράς ευκαιρίες. Η μία στο 15', όταν ο Νίκος Κουσκουνάς βρέθηκε απέναντι από τον Πολίτη, έκανε το δυνατό σουτ, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι. Και η δεύτερη στο 37', όταν από μπαλιά του Ριζογιάννη και γύρισμα του Όστοϊτς, ο Μαρκόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Από τη μεριά τους οι Σερραίοι έκαναν μόλις μία τελική, την προβολή του Ενομό στο 44' που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά με σκοπό να φτάσουν σε γρήγορο γκολ. Όλα άλλαξαν με την είσοδο του Κάσες στο 54'. Απίστευτο, αλλά αληθινό. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ισπανός έκανε το 1-0 με κεφαλιά στο 56' ο ίδιος με σουτ έγραψε το 2-0. Ενώ η Δόξα Δράμας είχε το μομέντουμ, είδε τον Πανσερραϊκό να ξαναμπαίνει στο ματς στο 78'. Ο Δραμινός νεοεισελθών Ρούτσης κατάφερε να μειώσει σε 2-1 από κοντά, αφού πρώτα πήρε το ριμπάουντ, έπειτα από απόκρουση του Βούρα σε σουτ του Ενομό.

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού το πάλεψαν να φτάσουν στην ισοφάριση, δίχως όμως μετά το τέρμα τους να απειλήσουν ιδιαίτερα τη δραμινή εστία. Τελικά η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να σημειώσουν και τρίτο τέρμα, όταν από πάσα του Γεωργιάδη, ο Κουσκουνάς με σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Πολίτη.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 55', 56' Κάσες, 92' Κουσκουνάς - 78' Ρούτσης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Γκότοβος, Όστοϊτς, Σιώπης, Βαλλιάνος, Μαρκόπουλος (54' Κάσες), Βιτλής, Ματσούκας (73' Ντατίδης), Καπνίδης (53΄Γεωργιάδης), Κουσκουνάς, Ριζογιάννης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Ορφανίδης, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Χατζητερζόγλου, Ρούσσος, Ναζίμ (61' Πόζογλου), Κρητικός (67' Ρούτσης), Ενομό, Τσιμίκας, Γκούρτσας (38' λ. τρ. Ποζατζίδης).

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου) Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Δεμερτζής (Πέλλας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 01:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep