Άλωσε και την Άρτα η Παναχαϊκή

Την 8η νίκη της στη Football League πέτυχε η Παναχαϊκή, με το 0-1 κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

[googlead][/googlead]

Η εξαιρετική πορεία της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα συνεχίζεται. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πέρασε νικηφόρα από την Άρτα, επικρατώντας 1-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης. Το γκολ σημείωσε στο 27' ο Ελευθεριάδης. Οι Αχαιοί πήγαν ξανά στο +5 από τον τρίτο ΟΦΗ, ενώ το σύνολο του Σάκη Παπαβασιλείου παρέμεινε στους 16 βαθμούς, στην 7η θέση.

Στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της ΑΕ Καραϊσκάκης, ήταν δύσκολο για τις δύο ομάδες να παίξουν καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Η Παναχαϊκή, που είχε και τη συμπαράσταση των οπαδών της, άνοιξε το σκορ στο 27' ύστερα από εξαιρετικό σουτ στην κίνηση από τον Ελευθεριάδη, ύστερα από σέντρα του Γκίνο από δεξιά. Δίχως να κάνει σπουδαίες ευκαιρίες, η ομάδα της Πάτρας ήταν καλύτερη μέχρι το σημείο που έβαλε γκολ. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους κατά τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, έχοντας το σουτ του Κόλινς στο 33' και την εκτέλεση φάουλ του Μακρίδη που δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο μισό οι Αρτινοί επιχείρησαν να μπουν με σκοπό να πιέσουν και να ισοφαρίσουν άμεσα, αλλά ευκαιρία αδυνατούσαν να κάνουν. Ίσα, ίσα, που τη σπουδαία φάση για ένα τέρμα είχε η Παναχαϊκή. Ήταν στο 62', όταν από εξαιρετική προσπάθεια ο Μωραΐτης πέρασε τον Καραγιαννίδη, μπήκε στην περιοχή, η μπάλα χτύπησε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού και κατέληξε άουτ.

Το σύνολο του Σάκη Παπαβασιλείου προσπάθησε ακολούθως να κλείσει τους Αχαιούς στα καρέ τους, οι οποίοι όμως έφευγαν μπροστά μήπως και "χτυπήσουν" στην κόντρα επίθεση. Όσο κυλούσαν τα λεπτά χάνονταν σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως από την ΑΕ Καραϊσκάκης, που απείλησε με Ευαγγέλου (68'), Καραγιαννίδη (74'), Μακρή (78') και Λουκίνα (79'). Ακολούθησε νέα πολύ σημαντική στιγμή για τους Πατρινούς, όταν ο Μέλκας στο 83' εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ το φοβερό σουτ του Ελευθεριάδη έξω από την περιοχή.

Οι «κοκκινόμαυροι» έκαναν σωστή διαχείριση του χρόνου, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν κενά στην άμυνα των γηπεδούχων, δεν το κατάφεραν, αλλά η ουσία είναι πως έστω και με το ισχνό 0-1 πήραν την πολύ σημαντική νίκη.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 27' Ελευθεριάδης

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Τσοντάκης, Χούσος, Κόλινς (68' Ευαγγέλου), Μακρής, Μακρίδης (78' Μπεκατώρος), Δημητριάδης (58' Κυριάκης), Λουκίνας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Μπουτζίκος, Γκίνο (78' Λουμπαρδέας), Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος (46' Στεργίδης), Μουστακόπουλος, Μωραΐτης (84' Βασιλείου).

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Τίκας (Θεσπρωτίας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 14 Ιανουάριος 2018 19:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep