Αγχώδης ανάσα

Ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας (1-0) με πέναλτι που αμφισβήτησαν οι Θεσσαλοί.

[googlead][/googlead]

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό. Οι Κρητικοί επικράτησαν την Κυριακή (14/01) στα Περιβόλια 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας με πέναλτι του Σάλιακα στο 17' που αμφισβήτησαν έντονα οι «κιτρινόμαυροι». Έτσι, οι «κυανόλευκοι» πήραν βαθμολογική ανάσα, έστω και με αγχώδη τρόπο, ενώ οι Θεσσαλοί δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας.

Η θεσσαλική ομάδα παρότι μέτρησε μία ακόμα απώλεια, αυτή του Στέλιου Ποζατζίδη μπήκε στο ματς με διάθεση να πάρει δεύτερο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι είχαν στόχο να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από το βαρύ 3-0 στο «Γεντί Κουλέ» και εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα με βασικό τον αριστερό μπακ, Σερβιλάκη.

Στο 2' ο Σταματάκης είχε την πρώτη τελική στο ματς και ο ΑΟΧ Κισσαμικός απάντησε με σουτ του Αποστολίδη. Βέβαια, στο 14' η ΑΣΑ έγινε πιο απειλητική όταν από κεφαλιά του Τζέκου ο Μπούσδρας αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να στείλει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά μετά οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα. Μετά από κεφαλιά του Σελινιωτάκη ο διαιτητής είδε χέρι του Σουντουρά και αφού συμβουλεύτηκε και τον επόπτη έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Σάλιακας ευστόχησε και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Από εκεί και πέρα μεγάλη ευκαιρία δεν σημειώθηκε για καμία από τις δύο ομάδες. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός κλήθηκε να σημειώσει ένα δεύτερο γκολ και να «καθαρίσει» το ματς, όμως η ΑΣΑ με καλή αμυντική λειτουργία προσπάθησε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία καλή στιγμή. Η ομάδα των Χανίων έψαξε το δεύτερο τέρμα χωρίς αποτέλεσμα, ενώ η Αναγέννηση παρότι κρατούσε μακριά τους όποιους κινδύνους, δεν ήταν απειλητική. Η καλύτερη ευκαιρία για τον ΑΟΧ Κισσαμικό σημειώθηκε στο 77', όταν ο Λαζαρίδης με βολέ βρήκε τον Λέο, όμως ο Γάλλος νικήθηκε από τον Γκέκα. Στο 82' οι Θεσσαλοί απείλησαν με στατική φάση, αλλά ο Σταματάκης με εκτέλεση φάουλ δεν μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 17' (πέν.) Σάλιακας

ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης (62' Λεμονής), Σάλιακας, Χαλκιαδάκης (67' Ξύδας), Λέο (88' Νικόλτσης).

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Κωνσταντινόπουλος, Καρρίκι, Μπούσδρας, Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (90'+3' Ρουσσάκης), Πλαβούκος, Χαντζάρας (79' Παπαευθυμίου), Τζέκος (69' Κονέ).

Διαιτητής: Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Λυμπερόπουλος (Αθηνών), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 14 Ιανουάριος 2018 16:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep