Όταν παίζεις στο Ελ Πάσο...

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη κατέκτησε στην Καλλιθέα με 1-0 ο Απόλλων Λάρισας και επανέλαβε την επιτυχία στο Κύπελλο στο ίδιο γήπεδο!

[googlead][/googlead]

Τους πρώτους βαθμούς εκτός έδρας πήρε ο Απόλλων Λάρισας (1-0) χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο κόντρα στην Καλλιθέα που απογοήτευσε και δεν μπόρεσε να απαντήσει στο γρήγορο γκολ του Σουλίδη στο 15ο λεπτό. Το «Ελ Πάσο» φαίνεται ότι... πηγαίνει στους Θεσσαλούς. Δύο εκτός έδρας τρίποντα έχουν πανηγυρίσει φέτος και αμφότερα έχουν έρθει στο γήπεδο της αθηναϊκής ομάδας!

Η ομάδα της Θεσσαλίας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, πίεσε την Καλλιθέα και κατάφερε να κάνει γκολ τη μια από τις δύο φάσεις που δημιούργησε νωρίς. Από εκεί και πέρα ήταν λογικό να αφήσει γήπεδο στην Καλλιθέα, η οποία ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι φλύαρη και δεν κατάφερε να έχει σωστή ανάπτυξη με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ελάχιστες καλές στιγμές στο παιχνίδι της.

Οι ατομικές ενέργειες ήταν αυτές που έδωσαν κάποια πνοή στην επιθετική γραμμή της γηπεδούχου, η οποία άλλαξε δύο φορές σχηματισμό στον αγωνιστικό χώρο και μετά το 1-0 η είσοδος του Γκέτσι έφερε το 4-4-2. Δεν μπόρεσε, όμως ούτε αυτό να δημιουργήσει απειλές για την εστία του Απόλλωνα Λάρισας. Ούτε ο Ξόμπλιος που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα, αν και είχε δύο καλές ευκαιρίες με μια κεφαλιά και ένα τακουνάκι που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Η Καλλιθέα φωνάζει - μάλλον δίκαια - για τον μη καταλογισμό πέναλτι στην φάση του 79ου λεπτού, όπου ο Χοτζάλι μπήκε στην περιοχή και έπεσε κάτω από μαρκάρισμα, με τον διαιτητή να λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι και τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να ζητούν να καταλογιστεί η παράβαση. 

Η ήττα με 1-0 κάνει την Καλλιθέα να θέλει πιο επιτακτικά τη νίκη στον αγώνα της Πέμπτης (21/12) με την ΑΕ Καραϊσκάκης που πλέον είναι κομβικό για τη συνέχεια της αθηναϊκής ομάδας. Από την άλλη, ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να κάνει επιτυχία μακριά από την έδρα του και να σβήσει κάποιες από τις κακές στιγμές του μακριά από την έδρα του.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-1

ΓΚΟΛ: 15' Σουλίδης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης, Βασιλείου (69' Σμυρλής), Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Καντέ, Μίγγος, Ταλέντο, Μήλιος (40' Γκέτσι) Χοτζάλι, Ταμπάκης (51' Ξόμπλιος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Χατζής, Αγρόδημος, Σαχινίδης (91' Καμπέρης), Σουλίδης (67' Μαυριάς), Τσιλούλης (83' Γ. Ανδρέου).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανούσος (Λακωνίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Σταματάκος (Λακωνίας), Καρβούνης (Μεσσηνίας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 17 Δεκέμβριος 2017 23:22

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Κυριακή, 17 Δεκέμβριος 2017 17:23 Comment Link

    Αντε σηκωθειτε και φυγετε ...χανετε απ τα καφενεια της λαρισας και μαλιστα δυο φορες....ντροπη σας....ξεγυμνωσατε την ομαδα μας κ εχετε εναν προπονητη που δεν εχει ιδεα απο β εθνικη...γλιτωσαμε απο εξωαγωνιστικους λογους,μυαλο δεν βαλαμε κ τα αποτελεσματα ειναι χειροτερα απο περσυ....υλικο πολυ φτωχο....λεφτα δεν υπαρχουν κ δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο τελικα συμμετεχουμε σαυτο το πρωταθλημα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep