Αναρριχάται ο Καραϊσκάκης!

Η ΑΕ Καραϊσκάκης επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εντός έδρας 3-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας και βρίσκεται πλέον ένα πόντο πίσω από τη 2η θέση!

[googlead][/googlead]

Μετά την παρένθεση με την ήττα (2-0) από τον Πανσερραϊκό, η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Κρατά το απόλυτο στην έδρα της, φτάνοντας το «3x3» μετά την επικράτηση επί της θεσσαλικής ομάδας και πλέον βρίσκεται έναν πόντο πίσω από τη δεύτερη θέση! Η Αναγέννηση Καρδίτσας, από την άλλη, γνώρισε την τρίτη της ήττα σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης αιφνιδίασε με δύο γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου και πήρε το τρίποντο επικρατώντας τελικά 3-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας. Δύο γκολ, ένα δοκάρι και θέαμα είχε το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο της Άρτας. Η ΑΕ Καραϊσκάκης με το… καλημέρα, μόλις στο 3’, πήρε κεφάλι στο σκορ με το γκολ- κεφαλιά του Μακρή, ενώ είχε και δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο 23’.

Η ΑΣΑ αντέδρασε μετά το γκολ των γηπεδούχων, έχασε ευκαιρίες με τους Χαντζάρα (15’), Σταματάκη (16’), όμως θα μπορούσε να έχει δεχθεί και δεύτερο γκολ, στο 25', εάν ο Λουκίνας είχε βρει στόχο στο σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση. Τελικά, στο 28’, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με την προβολή του Πλαβούκου και μετά από ωραία ενέργεια των Σταματάκη- Τζέκου.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου μπήκε και πάλι δυνατά στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 50’ προηγήθηκε εκ νέου (2-1) με την κεφαλιά του Λουκίνα. Ο 26χρονος επιθετικός, μάλιστα, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αυτή τη φορά με κεφαλιά, σημειώνοντας το 3-1 στο 76’.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 3-1

ΓΚΟΛ: Μακρής (3’), Λουκίνας (50’, 76’)- Πλαβούκος (28’)

ΔΟΚΑΡΙ: Μακρής (23’)

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής (88’ Μουκίδης), Μακρίδης, Κόλλινς, Χούσος (91’ Αβραμίδης), Δημητριάδης, Κυριάκης (72’ Γυφτοκώστας), Λουκίνας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Ποζατζίδης, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Μπιτέλης, Σουντούρα, Σταματάκης, Πλαβούκος, Τζέκος (80’ Παπαευθυμίου), Χαντζάρας (70’ Κονέ).

Διαιτητής: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)
Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Τριανταφύλλου (Αιτ/νίας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep