Αχαρναϊκός με ψυχή

Η ομάδα του Μενιδίου επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας, αφήνοντας εκτός γηπέδου τα προβλήματά της.

[googlead][/googlead]

Μέχρι το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας ήταν αμφίβολο αν θα μπορούσε να αγωνιστεί η ομάδα του Αχαρναϊκού λόγω των οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Τελικά όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας με γκολ του Αρώνη στο 65ο λεπτό, στην πρεμιέρα της Football League. Άξιοι συγχαρητηρίων οι ποδοσφαιριστές των «πράσινων» απέναντι στους Θεσσαλούς που αποφάσισαν λίγα 24ωρα πριν την 1η στροφή να παραταχθούν με υπηρεσιακό στον πάγκο τον γυμναστή...

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού οι δύο ομάδες έδειξαν σημαντικές αδυναμίες, με δυσκολία έκαναν φάσεις και δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάνω από τρεις μπαλιές.  Μετά το ημίωρο η εικόνα άλλαξε, ο Απόλλων Λάρισας έγινε πιο δραστήριος και απείλησε την εστία του Αχαρναϊκού χωρίς, όμως, να φτάσει στο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε σαφής μεταμόρφωση και από τις δύο ομάδες που κατάφεραν να βρουν περισσότερες ευκαιρίες και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ, με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται καλύτερα, αλλά τη γηπεδούχο ομάδα να δείχνει πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της.

Τελικά το γκολ ήρθε με ένα σουτ του Άρώνη έξω από την περιοχή στο 65ο λεπτό και ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση παρά τις προσπάθειες των Θεσσαλών να φτάσουν στην ισοφάριση. Η καλύτερη φάση τους ήταν στο 87ο λεπτό σε εκτέλεση φάουλ του Καρακατσάνη, με τη μπάλα να προσκρούρει στο οριζόντιο δοκάρι.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΓΚΟΛ: 65' Αρώνης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πάντος, Γραμματίκας, Μπεκατώρος, Μεντής, Αφράτης, Αρώνης, Καζβιρόπουλος, Παπασάββας, Εζουμέζου (71' Μεγαλοοικονόμου), Σταμούλης (9' Ξαγοράρης - 56' Καρβουνίδης), Ζαφειράκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Μαργαρίτης): Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Β. Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Χατζής, Σουλίδης (80' Μίλιτς), Λαμπρόπουλος (61' Αγρόδημος), Σαχινίδης, Βουτσιάς (71' Καρακατσάνης), Μαυριάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσουκαλάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζήρδας (Αθηνών), Δέτση (Αθηνών)

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 19:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep