«Δαγκώνει» από την αρχή

Κυρίαρχος ο ΟΦΗ πέρασε από τις από τις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό (2-1) με γκολ των Χαντί και Κουτσιανικούλη. 

[googlead][/googlead]

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον ΟΦΗ μετά το Κύπελλο και στο πρωτάθλημα, με τους Κρητικούς να επικρατούν 2-1 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έδειξε με το… καλημέρα για ποιον λόγο θεωρείται στα φαβορί για την άνοδο, καθώς με μια μεστή εμφάνιση έφυγε αλώβητη από μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Στην αντίπερα όχθη, οι Σερραίοι είναι φανερό όπως θέλουν χρόνο και αν είχαν καταφέρει να προηγηθούν με το δοκάρι του Πόζογλου ίσως να μπορούσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Οι ομάδες μπήκαν επιφυλακτικά στον αγωνιστικό χώρο, με τον ΟΦΗ πάντως να έχει την κατοχή αλλά μέχρι το εικοσάλεπτο να μην μπορεί να βρει διαδρόμους προς την εστία του Ρίστιτς. Στο 19’ ήρθε η πρώτη απειλή με τον Κουσκουνά να μην τελειώνει καλά την φάση από πλεονεκτική θέση μετά από πάσα του Χαντί. Ο Πανσερραϊκός από πλευρά του θα μπορούσε να είχε μπει μπροστά στο σκορ με το χτύπημα φάουλ του Πόζογλου στο 35’ αλλά ο μέσος των Σερραίων στάθηκε άτυχος με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι. Ο ρυθμός μετά από την συγκεκριμένη φάση ανέβηκε κατακόρυφα και στο 38’ ο Χαντί με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ρίστιτς για το 0-1. Μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ των Τσιμίκα (42’) και Πόζογλου (43’) αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Η ποιότητα του ματς, έπεσε στο δεύτερος μέρος, ωστόσο μια φάση αρκούσε στον ΟΦΗ για να «κλειδώσει» το παιχνίδι. Στο 63’ ο Οικονόμου έβγαλε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ο Ορτέγκα διεκδίκησε την μπάλα από τον Ρίσιτς, η οποία έφτασε στον νεοεισελθόντα Κουτσιανικούλη και αυτός με πλασέ έκανε το 0-2. Στην συνέχεια του αγώνα με την αμυντική τους τετράδα να λειτουργεί υποδειγματικά, οι Κρητικοί δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν με άνεση το πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, παρά το γκολ του Τσελεπίδη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 93’ Τσελεπίδης- 38’ Χαντί, 63’ Κουτσιανικούλης
Δοκάρι: 35’ Πόζογλου

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Στέβιτς (46’ Τσελεπίδης), Παπουτσογιαννόπουλος, Σιάκκας, Πόζογλου (70’ Φουσού), Τσιμίκας, Ρούτσης (70’ Δούμτσος), Γκούρτσας.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης (79’ Ρούσσος), Νάστος, Οικονόμου (75’ Πορτουλίδης), Χαντί, Ορτέγκα, Κουσκουνάς, Μάρτος (59’ Κουτσιανικούλης).

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης) Τζιότζιος (Θράκης)

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 20:22

1 comment

  • toxiclera
    toxiclera Τρίτη, 31 Οκτώβριος 2017 10:24 Comment Link

    ΑΝΤΕ ΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ! ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!! Ε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep