Διπλό κέρδος για Απόλλωνα

Με νίκη 2-1 έφυγε από την Καλλιθέα ο Απόλλων Λάρισας και συνδύασε ιδανικό ξεκίνημα και ουσία στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ιδανικά ξεκίνησε η σεζόν για τον Απόλλωνα Λάρισας. Η θεσσαλική ομάδα με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σαχινίδη πέρασε (2-1) από το Ελ Πάσο και μπήκε νικηφόρα στον όμιλο του Κυπέλλου. Η Καλλιθέα μπήκε με διάθεση να αιφνιδιάσει απόλυτα τη φιλοξενούμενη και το κατάφερε με το δοκάρι του Ταλέντο στο 2ο λεπτό και το γκολ του Σεζάι στο 7ο με κοντινή προβολή. Η αντίδραση, όμως, των Θεσσαλών ήταν άμεση και με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 15ο λεπτό έφτασαν στην ισοφάριση και άντεξαν στο υπόλοιπο διάστημα την πίεση των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα ήταν εντελώς διαφορετικά, αφού ο Απόλλων Λάρισας ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα, έκανε φάσεις και έκανε την Καλλιθέα να μην μπορεί να βρει λύσεις στη μεσαία γραμμή για να αναπτυχθεί όπως θα ήθελε. Το τελικό... χτύπημα ήρθε πάλι από τον Σαχινίδη, ο οποίος αυτή τη φορά με υπέροχη κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Καλλιθέας και στη συνέχεια στα δίχτυα για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Στο τελευταίο 20λεπτο, η γηπεδούχος έβγαλε κούραση και έλλειψη αυτοματισμών που δεν της επέτρεψαν να ψάξει με καθαρό μυαλό τις φάσεις και την ισοφάριση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 1-2 
ΓΚΟΛ: 7' Σεζάι - 15' πεν. Σαχινίδης, 63' Σαχινίδης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κοτουγλίδης, Κάτσικας, Συριόπουλος, Σεζάι, Καντέ, Ντιακιτέ (78' Βινίσιους), Τουρούκης (70' Μάκο), Μίγγος (78' Μπιμάι), Ταλέντο, Χοτζάλι, Ταμπάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Σάββας, Λαμπρόπουλος (82' Μίλιτς), Χατζής, Καρακατσάνης, Σουλίδης (71' Αγρόδημος), Βουτσιάς (62' Μαυριάς), Σαχινίδης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 01:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep