Εύστοχος... ΑΟΧ Κισσαμικός

O AOX Κισσαμικός πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Αχαρναϊκού για το Κύπελλο Ελλάδος. O AOX Κισσαμικός πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Αχαρναϊκού για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η ομάδα των Χανίων επικράτησε 1-0 του Αχαρναϊκού, αφού έκανε γκολ το πέναλτι που κέρδισε σε αντίθεση με την αθηναϊκή ομάδα που αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Με νίκη χάρη στο πέναλτι του Ξύδα στο 64ο λεπτό ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδος ο ΑΟΧ Κισσαμικός στον πρώτο παιχνίδι της νέας σελίδας της ιστορίας του μετά την σύμπλευση. Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι από τον Αχαρναϊκό σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στα Περιβόλια και κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της σωστής άμυνας της ομάδας του Μενιδίου. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν εξαιρετικά παρότι μετρούν δύο εβδομάδες προετοιμασίας και παρατάχθηκαν με πολλές ελλείψεις...

Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκε αρκετός χρόνος αγώνα από τα σκληρά μαρκαρίσματα και τις διακοπές, αλλά αυτό διορθώθηκε στο δεύτερο μέρος, όπου ο ΑΟΧ Κισσαμικός μπήκε πιο αποφασισμένος και έκανε αρκετές ευκαιρίες πριν φτάσει τελικά στο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Το τέρμα ήρθε από τον Ξύδα στο 64ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Λεμονής από τον Κυριαζόπουλο. Ο Αχαρναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει, έκανε πιο έντονη την παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή, αφού δεν είχε τίποτε να χάσει και τελικά κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Παντελάκη. Ωστόσο, ο Μπεκατώρος στο 83' έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Γιώργος Μελάς που πέρσι ασχολήθηκε με τα διοικητικά του ΑΟ Χανιά και αυτή τη σεζόν βρίσκεται στον Αχαρναϊκό - δέχθηκε επίθεση από τους οπαδούς της ομάδας της Κρήτης. Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ... 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - 5ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 1-0
ΓΚΟΛ: 64' πεν. Ξύδας
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 83' Μπεκατώρος
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Τόλι, Τασιούλης (73' Σελινιωτάκης), Γκίνη, Λεμονής, Βρεττός (86' Χαλκιαδάκης), Αποστολίδης (78' Ντάγκρας), Ξύδας.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Λαμπίρης, Μεντής, Μεγαλοοικονόμου, Αφράτης, Αρώνης, Μπεκατώρος, Παπασάββας, Χαραλαμπόπουλος (54' Τούγλης), Σταμούλης (78' Καζβιρόπουλος), Καναβέτας (20' Κυριαζόπουλος), Εζουμέζου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 18:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep