Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Το "θαύμα" της Παναχαϊκής

 

Η ισοπαλία της Παναχαϊκής με την Καλλονή έφερε την ομάδα της Πάτρας στα πλέι οφς και παράλληλα διατήρησε και τις ελπίδες της Καλλονής για είσοδο της με συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Η Παναχαϊκή ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με πέντε βαθμούς λιγότερους και κατάφερε να εξασφαλίσει την είσοδο της στα πλέι οφς ανόδου μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Πάτρας δείχνει να έχει κατεβάσει ρυθμούς στις τελευταίες αγωνιστικές και να παίρνει τις ανάσες που χρειάζεται για να είναι έτοιμη στα πλέι οφς.

Με την ισοπαλία αυτή οι Πατρινοί έκλεισαν εισιτήριο για τα πλέι οφς και εκεί όλα είναι δυνατά ώστε να διεκδικήσουν τη θέση που οδηγεί στην Super League. Για το θαύμα πηγαίνει και η ομάδα της Μυτιλήνης που πήρε την ισοπαλία με οκτώ παίκτες και τώρα θέλει νίκη με αντίπαλο τον Πλατανιά και παράλληλα να σκοντάψει στα Ψαχνά ο Πιερικός.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Γιάννης Παπακώστας): Πουρής, Κοιλιάρας, Ιωάννου, Άντονι (60' Ουατάρα), Ουρτάδο, Φουρτάδο, Ντίνας, Μαπούκου (60' Ατματζίδης), Θεοδωρέλλης, Τσεμπερίδης, Σπίνουλας.

 

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Κριπιντίρης, Καρακώστας, Χωριανόπουλος, Μήτσης, Χατζόπουλος, Μαρτσέλο, Λεοζίνιο (60' Τραορέ), Ντος Σάντος, Μανούσος (90' Ταραχούλσκι), Μανουσάκης (77' Σουλογάνης).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep