Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Η ισοπαλία... απαιτεί νίκες

Η ισοπαλία του Πιερικού με τονν Φωκικό στην Κατερίνη "υποχρεώνει" τώρα τους δύο αντιπάλους σε νίκη την τελευταία αγωνιστική για να πετύχουν τους στόχους τους. Η ισοπαλία του Πιερικού με τονν Φωκικό στην Κατερίνη "υποχρεώνει" τώρα τους δύο αντιπάλους σε νίκη την τελευταία αγωνιστική για να πετύχουν τους στόχους τους.

Πιερικός και Φωκικός μετά την ισοπαλία στην Κατερίνη χρειάζονται μόνο νίες την τελευταία αγωνιστική για να πετύχουν τους στόχους τους.

Από την κόλαση στον παράδεισο και πάλι πίσω πήγαν ο Πιερικός και ο Φωκικός στην μεταξύ τους αναμέτρηση, αλλά τελικά πήραν την ισοπαλία που τους "υποχρεώνει" να θέλουν μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική για να πετύχουν τους στόχους τους.
Ο Πιερικός χρειάζεται τους τρεις βαθμούς στα Ψαχνά για να πάρει μια από τις θέσεις των πλέι οφς και να μην χάσει τη θέση του από τον Πανσερραϊκό ή την Καλλονή που ακολουθούν.
Από την άλλη πλευρά, ο Φωκικός θα χρειαστεί νίκη με ατίπαλο την ΑΕΛ στην Αμφισσα για να φτάσει τους 35 βαθμούς και να αφήσει την θέση του υποβιβασμού για τον Αγροτικό Αστέρα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ


Πιερικός: Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Ιντζόγλου (81' Πουρτουλίδης), Κοντέων, Μοκακέ (46' Ρούσεφ), Κουτσοσπύρος, Μπλαζέφσκι, Καμινιώτης (86' Ελευθεριάδης).

Φωκικός: Βρονταράς, Φαρμάκης, Θωμόπουλος, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Μπουλούλης, Καλλέργης, Αντράντε (72' Ταμπάκης), Ζάγκος (62' Γεωργουσόπουλος), Νικόλτσης, Κανελλόπουλος.

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2012 20:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep