Γενική είσοδος 5 ευρώ με Σπάρτη

Χαμηλή τιμή στα εισιτήρια από την Παναχαϊκή για το φιλικό "τεστ" με τους Λάκωνες την Τετάρτη (13/9).

Την συμπαράσταση των οπαδών της ζητάει η Παναχαϊκή και στα φιλικά παιχνίδια. Έτσι η διοίκηση των Αχαιών όρισε γενική είσοδο 5 ευρώ για το "τεστ" της Τετάρτης με αντίπαλο την Σπάρτη στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα ξεκινήσει κανονικά στις 17:30 έστω και αν για λίγο θα συμπέσει με τον προημιτελικό της εθνικής ομάδας μπάσκετ κόντρα στην Ρωσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τουρκίας, με το τζάμπολ να είναι στις 18.45.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από πλευράς "κοκκινόμαυρων": "Την ομάδα της Σπάρτης αντιμετωπίζουν αύριο οι «κοκκινόμαυροι» σε έναν ακόμα φιλικό αγώνα προετοιμασίας που θα φιλοξενηθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5.30 το απόγευμα και η Γενική Είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου. Οι θεατές του αυριανού αγώνα θα μπορούν να εισέλθουν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο από την Θύρα 2 που βρίσκεται επί της Πατρών Κλάους (σκεπαστή εξέδρα)".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep