Ματαιώθηκε το μπαράζ

Η ΕΠΟ με έγγραφό της προς την Football League έκανε γνωστό πως δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ Δόξα Δράμας- ΑΕ Καραϊσκάκης που είχε οριστεί για την Τετάρτη (13/9).

Τελικά μπαράζ ανόδου για την Football League μεταξύ της Δόξας Δράμας και της ΑΕ Κραϊσκάκης δεν θα διεξαχθεί. Η ΕΠΟ με εγγραφό της, την Δευτέρα (11/9) ενημέρωσε την διοργανώτρια αρχή της δεύτερης τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου πως μετά την οριστική μη συμμετοχή του Ηρακλή δεν θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αυτό μεταφράζεται σε άνοδο και των δύο ομάδων, ωστόσο είναι πολύ πιθανό Χαλκίδα και Ιωνικός (οι άλλες δύο ομάδες που τερμάτισαν στις δεύτερες θέσεις των 4 ομίλων της περσινής Γ' εθνικής), που έχουν έννομο συμφέρον να προσφύγουν στην δικαιοσύνη. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατόπιν της δήλωσης αποχώρησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από το προσεχές πρωτάθλημα της Football League και της συνακόλουθης δημιουργίας δύο (2) κενών θέσεων στο πρωτάθλημα αυτής για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Ματαιώνεται ο αγώνας μπαράζ που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 13-09-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Α’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης στην Πιερία μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης, διότι πλέον καθίσταται άνευ αντικειμένου, αφού και οι δύο ανωτέρω ομάδες προβιβάζονται στην Β΄ Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) για την αναπλήρωση των δύο (2) κενών θέσεων που προέκυψαν».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 18:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep