Πρώτη ισοπαλία

Απόλλων Λάρισας και Άρης έμειναν στο 1-1 στην πρώτη ισοπαλία για αμφότερους σε τεστ προετοιμασίας.

Παιχνίδι... Football League έγινε το Σάββατο (09/09) το απόγευμα στο γήπεδο Φιλιππούπολης. Εκεί ο Απόλλων Λάρισας υποδέχτηκε τον Άρη, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και στην πρώτη ισοπαλία της προετοιμασίας τους. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν και έδειξαν αρκετά βελτιωμένοι, με τους Θεσσαλονικείς να πληρώνουν το πολύ κακό ξεκίνημα. Ωστόσο, από στατική φάση βρήκαν απάντηση στο γκολ που δέχτηκαν. Όσο για το δεύτερο μέρος; Ρυθμός δεν υπήρχε, με τις μόνες καλές στιγμές να σημειώνονται στο φινάλε.

Οι «κίτρινοι» μπήκαν πολύ νωθρά στο παιχνίδι και ένα λάθος του Τζανακάκη στο 7' έφερε τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού. Ο αμυντικός του Άρη γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω με το κεφάλι, αλλά ο Πασχάλης Βουτσιάς έκλεψε και σημείωσε το δεύτερό του γκολ σε ισάριθμα φιλικά των Θεσσαλών. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα από στατική φάση. Στο 37' ο Μπαργκάν εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Ούγκο Σόουζα με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Οι διαρκείς αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να βρουν ρυθμό. Στο 61' ο Απόλλων έχασε ευκαιρία με τον Σαχινίδη, ενώ ο Άρης είχε δύο πολύ καλές στιγμές για να κάνει την ανατροπή. Στο 87' με άστοχο σουτ του Νέτο και στο 89' με τον Πασά να μην καταφέρνει να σκοράρει σε κενή εστία.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης (87' Παϊτέρης), Σάββας (46' Σκούπρας), Κουρτεσιώτης (82' Καμπέρης), Β. Ανδρέου (84' Γ. Ανδρέου), Παπαζαχαρίας (70' Ιορδανίδης), Χατζής (71' Ιβανίδης), Σουλίδης (52' Αγροδήμος), Λαμπρόπουλος (62' Διβανές), Σαχινίδης (75' Μίλιτς), Καρακατσάνης (65' Τσιλούλης), Βουτσιάς (56' Μαυριάς).

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης (46' Αναγνωστόπουλος), Βαλεριάνος, Σόουζα (71' Τσουμάνης), Δεληζήσης, Τζανακάκης (60' Νέτο), Ιντζόγλου (46' Μαραγκός), Μουμίν, Μπαργκάν (60' Μιλούνοβιτς), Στεφάνοβιτς (71' Λώττας), Διαμαντόπουλος (46' Καπνίδης), Ντούνης (46' Πασάς).

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 17:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep