Λακωνική... ουσία

Η Σπάρτη επιβλήθηκε την Κυριακή (10/9) σε φιλικό του Παναγιαλείου 1-0 με γκολ του Μπαρέττα.

Σε καλό δρόμο έδειξαν πως βρίσκονται Σπάρτη και Παναγιάλειος στο κυριακάτικο (10/9) μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, με τους Λάκωνες πάντως να είναι πιο ουσιαστικοί και να επικρατούν με 1-0. Το παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό και φάνηκε η ποιότητα των δύο ομάδων κυρίως στη μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Τόσο η Σπάρτη όσο και ο Παναιγιάλειος δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, με τους Λάκωνες, ωστόσο, να είναι πιο ουσιαστικοί και να βρίσκουν δίχτυα στο 20' με την κεφαλιά του Μπαρέττα από σέντρα του Μπέλη. Αντίθετα από την πλευρά της Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά άγγιξε το γκολ αλλά στάθηκε άτυχη, όταν στο 36' ο Αρναρέλλης είχε δοκάρι, ενώ στο 30' ο Σταματής νικήθηκε από τον Γιακουμή σε τετ α τετ.

Στην επανάληψη, απόλυτα φυσιολογικά για τα δεδομένα της εποχής, έριξαν τον ρυθμό του αγώνα αν και δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με σημαντικότερη αυτή στις καθυστερήσεις από τον Ουρτάδο, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Αξίζει να σημειωθεί πως ντεμπούτο με την ομάδα της Σπάρτης πραγματοποίησε ο Αντώνης Μάγκας. Στο νοσοκομείο για εξετάσεις μεταφέρθηκε ο Ρούμπος, αφού τραυματίστηκε στο γόνατο στο φινάλε της αναμέτρησης.

ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γιακουμής (65′ Μακρυωνίτης), Γραικός, Βοσνακίδης, Σάββα (46′ Ευαγγέλου), Παναγιώτου (46′ Νιάρος), Τζιμότζι (78' Μάγκας), Οικονομόπουλος (70' Κατσίκης), Γουόρντεν (46′ Φουρτάδο), Μπέλης (65′ Τριανταφυλλάκος), Ράνος, Μπαρέττας. Έπαιξαν και οι: Ρούμπος, Παναγιωτόπουλος, Ασπιώτης, Γκρόσιος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Πολίτης, Τσερκέζος, Παπαχρήστος, Σμίλτος, Στίκας, Μπρους, Γαβριηλίδης, Σταματής, Γεωργακόπουλος, Αρναρέλλης, Σκαρτσίλας. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Ρέλλας, Κοντοχρήστος, Γκούμας, Ιντζίδης, Κριστέτο, Κάναλς, Καζναφέρης, Γκούφας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep